- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
carl18 #15597 üzenetére
A plus-os verzióból van kettő ami már párostható. Imádtam de 4.2 bt-nak nagy a késleltetése és nem stabil a kapcsolat két ezsköz között. (a szoba két sarka meg középen a forrás)
Aztán eksönben vettem kettődarab blizwolf bwa3 prot, teljestményben kb docking gyönyörű magasa van szépen is buffog a mély. Bt-a ennek már 5.0 stabil a kapcsolat... most is van akció filozom ne e vegyek még kettőt
A blitznek egy nagy hátránya van, mégpedig a töltés... usb-c viszont csak 3A az az 15w. Ha feltöltődőtt akkor elveszi a töltést és hiába hagyod rajta szépen lemerül újra ki kell húzni majd rádugni. Üzemidőben remek szóval nekem nagyon bevált. Dockig meg kibaszott drága lett számomra ezt a minőséget hozza a blitz is.
Lehet a docking megpróbálom lecserélni a Bt egységet újabb verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest