Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
carl18 #15597 üzenetére
A plus-os verzióból van kettő ami már párostható. Imádtam de 4.2 bt-nak nagy a késleltetése és nem stabil a kapcsolat két ezsköz között. (a szoba két sarka meg középen a forrás)
Aztán eksönben vettem kettődarab blizwolf bwa3 prot, teljestményben kb docking gyönyörű magasa van szépen is buffog a mély. Bt-a ennek már 5.0 stabil a kapcsolat... most is van akció filozom ne e vegyek még kettőt
A blitznek egy nagy hátránya van, mégpedig a töltés... usb-c viszont csak 3A az az 15w. Ha feltöltődőtt akkor elveszi a töltést és hiába hagyod rajta szépen lemerül újra ki kell húzni majd rádugni. Üzemidőben remek szóval nekem nagyon bevált. Dockig meg kibaszott drága lett számomra ezt a minőséget hozza a blitz is.
Lehet a docking megpróbálom lecserélni a Bt egységet újabb verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- Előrendelhető a Meizu 22
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest