- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyi meg néha otthoni felhasználásra keresek valami alap modellt, ami már vállalható. Semmi extra nem kell.
Kiraknám magam elé az íróasztalra, vagy kicsit magasabbra, azt szólna munka közben. Ebből adódóan, mivel közel lenne hozzám, stereot szeretnék és inkább szebben szóljon, mint hangosan. A valamennyire kiegyenlített hangzást szeretem, ha ez játszik esetleg az olcsóbb kategóriában. Volt egy JBL Flip 5-öm, amit most tesómnak adtam, mert olyan ergyán szólt, hogy inkább faterom ezer éves Sokol-403-asát hallgattam volna. Szerencsére használtan, olcsón jutottam hozzá. Nem is értem mi kerül ezen 30+ ezerbe. Még az előtte lévő Samsung level box-om is jobb volt. Bocsánat, hogy elkalandoztam kicsit.
20 k-t szánnék rá, esetleg 30-at, ha nincs annyiért és lehet használt is. Ajánljatok valamit légyszíves.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest