Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
maniac
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nekem meg sajnos van az Aqua-val rossz tapasztalatom, habar ez 2 evvel ezelott volt. Legeloszor is az arlistaban mas volt feltuntetve mint amit ott a boltban mondtak - memoriat akartam venni. Hat kifizettem, hazaviszem, berakom, es csak 100mhz-n muxik, 133 mhz-t az istenert se akarta vinni - 133 mhz-s feliratozas volt rajta, valamint az elado is igy adta. Visszaviszem mondom hogy ez sajna nem megy ennyin kerek egy masikat. Nem adott, nem is tesztelte le, mert hogy az neki nem feladata, meg egyebkent is biztos az alaplapom rossz (abit kt7 volt), meg hogy hogy kepzelem hogy zargatom ot ilyenkor mikor a vevokkel kell folglalkoznia stb - mikot udvariasan kertem, na mind1. Tehat nekem ez volt a rossz tapasztalatom veluk. Egyebkent most ami nekem szimpi bolt az a user's, es az aliencomputers. Udv, Maniac
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest