Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyugyu666
csendes tag
Sziasztok. Szolgáltatót váltottam, átmentem a Blue Mobile-hoz. Az eddig használt telefonom egy samsung GT-S5230. Kártyafüggetlen, minden kártyával próbáltuk. Működik is, de a Blue Mobile (továbbiakban BM) kártyát nem fogadja el, azt írja hogy korlátozott szolgáltatás. A BM azt mondja készülék hiba nem ők tehetnek róla. Voltam egy telefonos boltba ahol mondták hogy találkoztak már ilyennel, hogy az s5230 nem működik a BM kártyával. Le is vett a polcról egyet, és az is ugyanezt írja ki. Felhívott egy másik szervizest aki arra gyanakszik hogy a SIM kártya programozásában lehet valami amire más készülék nem érzékeny, de ezek valamiért nem tudnak működni. Mondtam a BM-nak, hogy ez nem az én hibám, ha ezt tudom nem hozzájuk jövök át, mert nem tudok most pénzt kiadni új készülékre, és ők sehol sem írták hogy ezzel a készülékkel nem működik az ő kártyájuk. Mi lehet a hiba, ki tud segíteni? Már volt software frissítés is, de ez sem oldotta meg a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest