Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Blue-nál hogy lesz most az EU adat roaming? Kint használva 0 plusz költség x adatforgalomig?
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #6302 üzenetére
na 45 perc alatt sikerült..
-
hodostamas
addikt
https://www.telekom.hu/lakossagi/ofe/azonositas
ezen az oldalon hogy a rákba tudok adategyeztetni? Azt írja nem megfelelő telefonszám.. Bluemobile-t engedi? Vagy nem tetszik neki hogy számhordozós voltam Vodától?
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Nektek jó a mobilnet? nálam jelzi hogy fel tud menni de nincs adatforgalom.. 1 órája még jó volt. Előfizetés természetesen van rá..
-
hodostamas
addikt
Ha megrendeltem a blue net extrát, és közbe lejárt a normál net(nincs megújítva) akkor utána fel kéne hogy tudjam használni az extrából fentmaradót nem? Most jött az sms hogy kikapcsolták a normál netet, weblapon látom a hátralévőt az extráról de net az nincs... wtf?
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #4273 üzenetére
Megjött ma a 4G micro sim, aktiválás után tökéletes, van 4G
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
20 perc telefonálás után, Elvileg! 10 napon belül kapom a 4G képes Nano sim kártyát. Először azt mondták nincs 4G képes SIM, majd pár perc zenehallgatás után bocsánatot kért az úriember és hogy márc. 1-től már nekünk is jár a 4G. Utána egy hölgy felvette az adatokat, majd meglepetésre azt mondta hogy természetesen Nano sim-et is tudnak biztosítani... Előtte meg azt mondták Nano sim még elvileg nem elérhető nekünk. Na mind1, majd kiderül
Ha első márnak is azt mondják nincs 4G, mondjátok hogy márpedig van, más is kapott már, akkor majd utána néz
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Ti melyik netprofilt használjátok? Nekem a következőket ajánlja fel a telefon(640ds)
- Telekom 4G/LTE
- Telekom 3G
- T-mobile 4G/LTE
- T-mobile 3GTelekom 4G-s profilt állítottam be elsőnek, de állandóan repülő módba kell tennem hogy magára találjon a mobilnet hosszabb wifizés után, most átraktam telekom 3G-re, megnézem így.. Tudom nem tudja a telefon a 4G-t..
Eddig vodafone-os netet használtam és azzal nem volt ilyen gondom.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest