- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kvelstadt #2146 üzenetére
Én már csak valahogy túl akartam rajta lenni, mindegy hogy, csak el onnan. Ezzel a féleszű marhával már viszonylag könnyen ment,csak le kellett managelnem az életben tartását, de ennyire erővel próbálhattam volna rögtön ezt is, vagy hagyhattam volna az egészet. Ha tudom mi jön utána, evvel sem kínlódok.
Egyébként ja, az egyik legolcsóbb megoldásokat felvonultató boss. Itt konkrétan olyat csal a kód, hogy elsőre nem hittem el: az én gombynyomásomra kidodgeol a backstabből, mielőtt az én karim elkezdené az animációt. Itt is van ilyen valahol a huszadik másodperc környékén, de számtalanszor megcsinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Lenovo Legion go
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest