Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Hát igen ezeknél én is néztem hogy mi a faxom van most, hogy ezek tényleg ennyire balfaszok vagy csak egy bug megint a hidasnál. A sok íjász megcsak dísz megnyitod a gázt eregető tartályt azt jónapot. A csaták hossza hát igen azok tényleg unalmasak hogy hány rohadékot kell még kinyírni hogy vége legyen stb. A történetben meg semmi átvezető videó hogy kicsit más is legyen ne csak pofázáshoz való kattolás ész nélkül.A vége meg csapnivalóan otromba mi az már hogy csak annyi hogy beleülnek a trónba azt egy két kép szöveggel azt csá ha tudom végig se megyek rajta nem basztam volna el a napjaimat vele ááááááááááá.
-
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
Na végül az új patchel csináltam meg nem tudom hogyan de sikerült csak kinyírt a dögje 3-szor küldött oda sereget másodjára már sikerült megölnöm nem küldött sereget de így is nehéz volt a lövősök miatt meg a közelharcosai miatt. De a lényeg hogy tovább tudtam menni engedett ez a bug a szorításából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest