- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
nukewar
tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #1 üzenetére
Érdekes, mert nálam is előjöt a téma, de csak az utóbbi pár hétben. 0.61-es verzióval. Ha megy a bitcomet, akkor a böngészés pár perc után lehetetlen. Csak újraindítás után megy. A furcs az, hogy pár hete ment mindkettő együtt. Mi változott meg?
-
norbiphu
őstag
válasz
[DoN]$[LeoN] #1 üzenetére
probléma itt is fennált, általában akkor szakadt meg amikor elkezdtem egy új le/feltöltést. lecseréltem utorrent-re ezzel asszem egyszer szakadt meg, többször nem (az utóbbi két hétben).
üdv
Screammm -
Látom nem éppen aktuális, de ha már megvan a topik akkor felteszem én is ugyanezt a kérdést. Eddig is előfordult, de csak ritkán. De most, hogy frissítettem 0.63-ra szinte 20percenként előjön, ez pedig elég idegesítő...ha esetleg tud vki megoldást azt megköszönném. Ha pedig nem, akkor új kliens után kell nézni..
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Hát a cimben emlitett problémára keresek régóta megoldást, idönként szétkapcsol a net, ha bitcomet fut :S nem tudok már mit kitalálni, hogy mi lehet a hiba, ezér fordulok hozzátok, hogy segiccsetek pls.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest