- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Heinekel #3960 üzenetére
Mert mintha a BitFury-nak olyan naprakész lenne a honlapja.
Veled együtt ketten jelezték, hogy galiba van az oldallal, nekem éjszaka 10 percen keresztül reklamált a tanúsítványokért, viszont azóta rendben van.Az a 27% az ÁFA, ami a vámon felül jön rá. EU-n kívüli cégtől rendelve 150 euróig vámmentes a cumó, de ÁFA-köteles, 150 euró felett pedig vámköteles is. Nem tudom, ezt a gépet konkrétan melyik árucsoportba sorolják, de 12% az aktuális kereskedelmi vámtarifa maximuma. Tippre 2,5% és 7% között lehet.
(#3959) Cathfaern: igen, igen, csak ugye emellett nem lenne mindegy, mikor tudnának szállítani. Rákérdeztem, várom az e-mailjüket. Szinte alig említi pár külföldi oldal őket. Mondom, belinkelem, ha már megtaláltam.
-
válasz
Heinekel #3957 üzenetére
Régóta nem követem már a dolgokat a bányagépek kapcsán, szóval passz. Az eddigiek alapján nekem úgy tűnik, hogy inkább az 1-2 éve (vész)jósolt dolog kezd körvonalazódni: mire hozzájutsz az adott géphez (ha nem átverés egyáltalán a projekt) már erősen izgulhatsz hogy egyáltalán az árát behozza e. Kivételt képeznek ez alól a gyártók, és a holdudvarukba tartozó emberek csoportja, illetve egy valamekkora számú szerencsés.
Felületesen követve a dolgot azt látom, hogy a legtöbb ember a fórumokon azzal győzködi magát és másokat is, hogy adott projektnél sikerül beférni ez utóbbi körbe (valamekkora számú szerencsés), és még időben a markában lehet a vas, mely nem csak az árát fogja visszahozni így, hanem még hasznot is termel. Ennek az esélye projekttől függően változhat, és igen nehéz leszűrni a rengeteg infóból (sőt, talán nem is lehet) hogy ezen a héten éppen ki a nyerő gyártó, melyiknél van egyáltalán esély. De persze ha valaki 100%-ban up2date a kérdésben akkor most írhatja, hogy nem is így van, mert az XY cég tuti. Ezzel nem óhajtok vitatkozni, neki legyen igaza.
-
törölt tag
válasz
Heinekel #3947 üzenetére
A svájci cég átalakította a kínálatát. Pár napja még volt egy out of stock terméke, most csak bérelhető teljesítményt látok nála. Nálam viszont van régről egy lista, amikor még konkrétan a postázható Avalon klónokra voltak ráállva.
- Avalon ASIC Clone 22 GH/s own chips ----------- $1,930.00
- Avalon ASIC Clone 44 GH/s own chips ----------- $3,020.00
- Avalon ASIC Clone 65 GH/s own chips ----------- $3,610.00
- Avalon ASIC Clone 85 GH/s own chips ----------- $4,540.00- Avalon ASIC Clone 22 GH/s --------------------- $2,490.00 ------------- Out of stock
- Avalon ASIC Clone 44 GH/s --------------------- $3,890.00 ------------- Out of stock
- Avalon ASIC Clone 65 GH/s --------------------- $5,290.00 ------------- Out of stock
- Avalon ASIC Clone 85 GH/s --------------------- $6,780.00 ------------- Out of stock- Single Hash Module Gen1 22 GH/s own chips ----- $890.00 --------------- Out of stock
- Single Hash Module Gen1 22 GH/s --------------- $1,790.00 ------------- Out of stock -
törölt tag
válasz
Heinekel #3946 üzenetére
Az Avalon Batch 3-ja a májusban megkezdődött kiszállítással lezárult. Azóta nem lehet rendelni. [link]
Makognak valamit, de régóta semmi konkrétum és az ASIC-jaikból sem gyártottak túl sokat, hogy én be tudjam kategorizálni egy képzeletbeli ranglétrán őket.A BFL-t a fórumról legalább ketten (hárman) nem ajánljuk. A miértekről visszaolvashatsz.
A befektetés akkor térül meg ilyen rövid idő alatt, ha minden tényező a legkedvezőbb. Értem ezalatt, hogy jelen esetben minimálisan nő a nehézségi szint, a készüléket szinte azonnal, vagy hamar megkapod és az árfolyam vagy megreked a mostanin, vagy inkább növekedésbe kezd. Ha a villannyal sem kell törődnöd, az plusz előny. Ez a 3-4 hónap továbbá attól is függhet, milyen gépet (kapacitás) rendelsz.
Az ASICMiner-féle Erupterekkel szemezgetek egy ideje. Úgy 350 ezer forint körül (1.500 dollár) 26 GHash-t kaphatsz. Vagy ha hozzá tudsz jutni használtan, mondjuk eBay-en egy Avalonhoz (~65 Ghash), akkor az sem rossz. Más nincs nagyon ilyen árfekvésben. BitFury-féle 25 GH Miner Starter Kit, az jöhet még októberben, novemberben, de nem tudom, ehhez elég-e most előrendelni, vagy már rég kellett volna. A TerraHash DX Large-ja 1.200-ért 180 GHash, viszont abból meg a fene tudja, mikor lesz valami.
Úgy érzem, lassan neki kell feszülnöm egy listának a kapható gépekből és egy összefoglalónak a Bitcoinról. Annyi okos ember van itt, akik privátban megmondják a tutit, viszont reflektorfényben nemigen akarják megvillantani a tudásukat, de egy épkézláb első hozzászólást sem tudtak eddig összehozni a pénzről és a technológiáról. Tiltva vagyon innentől kezdve. Itt folytathatod az okoskodásod. És lehet futni
apucihoza modkerbe, hogy személyeskedik a köcsögje.(Bocs, ez a bekezdés nem neked szól. Az illető olvassa és tudja jól, hogy neki írom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest