Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Heinekel #3960 üzenetére

Mert mintha a BitFury-nak olyan naprakész lenne a honlapja. :U
    Veled együtt ketten jelezték, hogy galiba van az oldallal, nekem éjszaka 10 percen keresztül reklamált a tanúsítványokért, viszont azóta rendben van.

Az a 27% az ÁFA, ami a vámon felül jön rá. EU-n kívüli cégtől rendelve 150 euróig vámmentes a cumó, de ÁFA-köteles, 150 euró felett pedig vámköteles is. Nem tudom, ezt a gépet konkrétan melyik árucsoportba sorolják, de 12% az aktuális kereskedelmi vámtarifa maximuma. Tippre 2,5% és 7% között lehet.

(#3959) Cathfaern: igen, igen, csak ugye emellett nem lenne mindegy, mikor tudnának szállítani. Rákérdeztem, várom az e-mailjüket. Szinte alig említi pár külföldi oldal őket. Mondom, belinkelem, ha már megtaláltam.

• Chal

addikt

válasz Heinekel #3957 üzenetére

Régóta nem követem már a dolgokat a bányagépek kapcsán, szóval passz. Az eddigiek alapján nekem úgy tűnik, hogy inkább az 1-2 éve (vész)jósolt dolog kezd körvonalazódni: mire hozzájutsz az adott géphez (ha nem átverés egyáltalán a projekt) már erősen izgulhatsz hogy egyáltalán az árát behozza e. Kivételt képeznek ez alól a gyártók, és a holdudvarukba tartozó emberek csoportja, illetve egy valamekkora számú szerencsés.

Felületesen követve a dolgot azt látom, hogy a legtöbb ember a fórumokon azzal győzködi magát és másokat is, hogy adott projektnél sikerül beférni ez utóbbi körbe (valamekkora számú szerencsés), és még időben a markában lehet a vas, mely nem csak az árát fogja visszahozni így, hanem még hasznot is termel. Ennek az esélye projekttől függően változhat, és igen nehéz leszűrni a rengeteg infóból (sőt, talán nem is lehet) hogy ezen a héten éppen ki a nyerő gyártó, melyiknél van egyáltalán esély. De persze ha valaki 100%-ban up2date a kérdésben akkor most írhatja, hogy nem is így van, mert az XY cég tuti. Ezzel nem óhajtok vitatkozni, neki legyen igaza.

• Chal

addikt

válasz Heinekel #3955 üzenetére

Biztos hogy nekem akartál írni ide (és magánban) ? Én a beidézett hozzászólásban pont hogy nem a bányászatról írtam.

törölt tag

válasz Heinekel #3952 üzenetére

Egen, most már be lehet állítani azt is TerraHash-éknél, hogy hány modullal kéred. Így tényleg szívatós. Sikerült benéznem.

törölt tag

válasz Heinekel #3947 üzenetére

A svájci cég átalakította a kínálatát. Pár napja még volt egy out of stock terméke, most csak bérelhető teljesítményt látok nála. Nálam viszont van régről egy lista, amikor még konkrétan a postázható Avalon klónokra voltak ráállva.

- Avalon ASIC Clone 22 GH/s own chips ----------- $1,930.00
    - Avalon ASIC Clone 44 GH/s own chips ----------- $3,020.00
    - Avalon ASIC Clone 65 GH/s own chips ----------- $3,610.00
    - Avalon ASIC Clone 85 GH/s own chips ----------- $4,540.00

- Avalon ASIC Clone 22 GH/s --------------------- $2,490.00 ------------- Out of stock
    - Avalon ASIC Clone 44 GH/s --------------------- $3,890.00 ------------- Out of stock
    - Avalon ASIC Clone 65 GH/s --------------------- $5,290.00 ------------- Out of stock
    - Avalon ASIC Clone 85 GH/s --------------------- $6,780.00 ------------- Out of stock

- Single Hash Module Gen1 22 GH/s own chips ----- $890.00 --------------- Out of stock
    - Single Hash Module Gen1 22 GH/s --------------- $1,790.00 ------------- Out of stock

törölt tag

válasz Heinekel #3946 üzenetére

Az Avalon Batch 3-ja a májusban megkezdődött kiszállítással lezárult. Azóta nem lehet rendelni. [link]
    Makognak valamit, de régóta semmi konkrétum és az ASIC-jaikból sem gyártottak túl sokat, hogy én be tudjam kategorizálni egy képzeletbeli ranglétrán őket.

A BFL-t a fórumról legalább ketten (hárman) nem ajánljuk. A miértekről visszaolvashatsz.

A befektetés akkor térül meg ilyen rövid idő alatt, ha minden tényező a legkedvezőbb. Értem ezalatt, hogy jelen esetben minimálisan nő a nehézségi szint, a készüléket szinte azonnal, vagy hamar megkapod és az árfolyam vagy megreked a mostanin, vagy inkább növekedésbe kezd. Ha a villannyal sem kell törődnöd, az plusz előny. Ez a 3-4 hónap továbbá attól is függhet, milyen gépet (kapacitás) rendelsz.

Az ASICMiner-féle Erupterekkel szemezgetek egy ideje. Úgy 350 ezer forint körül (1.500 dollár) 26 GHash-t kaphatsz. Vagy ha hozzá tudsz jutni használtan, mondjuk eBay-en egy Avalonhoz (~65 Ghash), akkor az sem rossz. Más nincs nagyon ilyen árfekvésben. BitFury-féle 25 GH Miner Starter Kit, az jöhet még októberben, novemberben, de nem tudom, ehhez elég-e most előrendelni, vagy már rég kellett volna. A TerraHash DX Large-ja 1.200-ért 180 GHash, viszont abból meg a fene tudja, mikor lesz valami.

Úgy érzem, lassan neki kell feszülnöm egy listának a kapható gépekből és egy összefoglalónak a Bitcoinról. Annyi okos ember van itt, akik privátban megmondják a tutit, viszont reflektorfényben nemigen akarják megvillantani a tudásukat, de egy épkézláb első hozzászólást sem tudtak eddig összehozni a pénzről és a technológiáról. Tiltva vagyon innentől kezdve. Itt folytathatod az okoskodásod. És lehet futni apucihoz a modkerbe, hogy személyeskedik a köcsögje. ;] (Bocs, ez a bekezdés nem neked szól. Az illető olvassa és tudja jól, hogy neki írom.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés