- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
ledgeri #17579 üzenetére
Kriptoakadémia oldalon a discord link, többit nem értem
... ja hogy HUF vennéd ki? Akkor pl. Kraken reg., SEPA utalás akár HUF számlára olcsón. A Krakenen kapsz BTC címet, arra jöhet az utalás is akár, a maradék meg ahogy érzed, paper wallet ha tartanád, de nem tudom mit szeretnél trade-elni, ha van cél coin akkor regelj olyan tőzsdére ahol az van [link], ha jobban megéri, kérd oda a BTC-t egyből akár csak ne sokáig hagyd semmilyen tőzsdén.
Más mód is van persze a kivétre, én ezt használtam, nagyon nem mindegy milyen összeg, mi a fő szempont, stb. nem rábeszélni akarlak, tájékozódj alaposan. -
tom120514
őstag
válasz
ledgeri #17577 üzenetére
Sok minden, elsőre, ha már szóba hoztad, az online walletet felejtsd is el szerintem. Másodikra az összefoglaló itt,de ha csak akarsz venni aztán valamikor majd eladni, többet nem akarsz foglalkozni vele, nincs dráma, nem agysebészet, kollégák majd elmondják, mi most a legolcsóbb / legegyszerűbb módja, ebben nem tudok segíteni, sosem vettem hagyományos pénzért
Kriptoakadémia discordot is javaslom ha nem jutnál elég gyorsan előbbre, itt nem nagyon pörög az élet mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged