- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilizsima
tag
*** A felhasznalo kifestozesert 7 napra tiltva. A multkori 3 nap ugy tunik, nem volt neki eleg.
[ Módosította: 7 ]
-
-
törölt tag
Hali!
T-Force 965PT+C2D 6400
Új bios feltéve: fő változás, hogy lehet állítani a CPU-szorzót is. (És kapásból kiírja az aktuális ramfrekit is.)
Jelenleg 400-as FSB-vel megy, 8-as szorzóval 1,425V-on: 3200MHz. Kicsit meg van emelve a chip-fesz is, amire egy szép Zalman legyező lett felszerelve. Tartósan itt ketyeg a gép.
Nagyon jó lap, egy nüanszni hibával: a PCI frekit nem tartja fixen, ezért a hangkarit ki kellett venni. (Addig csak 300-ig bírta az FSB-t.) De ez nem nagy veszteség a kapott teljesítményhez képest.
Üdv. -
proper
őstag
na megjött a c2d 6300
biostar tforce 945p
fsb 360ig megy -
lordEVO
tag
Sziasztok nekem ilyen lapom van 1giga ddr2 800-as rammal de nem nagyon bírjuk húzni az intel c2d e6400-et... 2500mhz felett lefagy. Az északi csipp hűtését kéne kicserélnem? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Rowboy
csendes tag
így van!
Tuningba nem tudom, mit tudhat, Gorneck23 szerint nem sokat, de a konfigommal egyelőre még nem találtam kihívóra, hogy leteszteljem, szóval amíg minden normálisan fut, addig nem kell tuning. Amitől viszont lehidaltam, az a beépített memtest, nekem nagyon tetszik, hogy ilyenre is gondoltak!
-
frame>24
addikt
Mennyiért vesztegetik mostanság ezt a lapot?
Gondolom, már nem 38-40k...
Azaz tkp. rowboy: mennyiért vetted?
Vagy nem publikus?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Rowboy
csendes tag
Ma lecseréltem a gyári hibás Foxconn alaplapomat egy TForce 965PT-re. Eddig minden szép és jó szerencsére, bát ezen tényleg nincs semmi felesleges!
-
proper
őstag
nekem nem c2d van
pentium d930 eddig az automatával 3600ig huzza stabilan
3800on már nem igazán akar elindulni a win, nem talál valami fájlt és leáll
még csak pár orája nyuzom de eddig nagyon tetszik
1 azért nem tetszik mégpedig az 1 ide csatoló, de jövöhéten veszek egy ide-sata átalakitot -
proper
őstag
Na megvettem
Biostar Tforce 945p
eddig csak pozitiv tapasztalat van az asrockhoz képest
ha valaki kiváncsi valamire akkor lehet kérdezni
[Szerkesztve] -
proper
őstag
én ezt néztem ki
biostar tforce 945p 16.000.-
de a 965 is 22.000.-
mivel csak sima pentiumDém van igy nekem elég a 945 is de azért c2d ready
valakinek van már hasonló lapja? jó volna egy kis tapasztalat a biostarrol
én csak az 1 ide csatlakozot nehezményezem de majd veszek egy kártyát bele aztán had szoljon -
Drizzt
nagyúr
No, valakinek van már ilyenje? Vagy van valami ennél is olcsóbb tuningra is jól használható c2d lap?
-
Konflikt
addikt
válasz
Stalker-2572 #23 üzenetére
CUSL2-C lapomon van pont ugyanott, annyira nem zavaró. Bár asus leszokott róla, s370-es időkben még elment úgytűnik
-
Stalker-2572
veterán
Mondjuk azt a tápkábelt jól betették a VGA fogalalt mellé
-
Konflikt
addikt
válasz
Stalker-2572 #21 üzenetére
Hát igen. Lehet kevés van belőle, na meg nemsok Biostar lap vana piacon > bizonytalanság
-
Stalker-2572
veterán
Eleg jo lapnak nez ki a tesztek alapjan, furcsa, hogy nem nagyon veszi senki
-
Gorneck
legenda
Számomra egy vmit bizonyított...jó lapot választottam.
Amiben viszont nem vagyok biztos...
Lecserélném a lapom a teszteben szereplők egyikére amik 500 környékén teljesítettek menne e nekem is ennyit?!
Esetleg ha a tesztben szereplő konfig alapján venném meg az alkatrészeket, nekem is menne így?!
Vajon miért csak ennyit ment a DS3?!
és még sorolhatnám a kérdéseket...
Szép teszteket olvastunk más lapokról is, de csalódások nem kicsik voltak...majd jöttek a cserék biztos ezért biztos azért nem megy...vhogy még se lett az igazi a rendszer illetve az elvárásainknak megfelelő...vagy csak súlyos anyagi kiadások árán. -
Konflikt
addikt
We were easily able to reach a final setting of 7x500FSB resulting in a clock speed of 3500MHz. We know the board can do better but the BIOS is locked at a 500FSB maximum currently.
[link]
Igen jó teszt -
#gab_
őstag
jo kis lap..
az a jumper nagyon jo rajta -
fLeSs
nagyúr
van olyan nagyker, ahol lehet kapni itthon?
-
Konflikt
addikt
mondjuk up? hátha vkinek időközben lett iylen lapja
-
-
Arhel
senior tag
Épp a napokban hívták fel rá a figyelmem nekem is, erre tessék, már van is topikja!
Nekem nagyon tetszik a színkavalkádja, és még za elrendezése is jónak mondható, bár az FDD lehetne jobb helyen is, igaz, már nagyon kevesen használják...
Csomó külföldi lap ''Best Buy''-nak hírdette meg, szóval valószínűsíthető, hogy hamarosan eléri kis hazánkat is -
Konflikt
addikt
na nehogymár egy hardware topicot uppolni kelljen....
-
Konflikt
addikt
Francia teszt:[link]... képek elmodanak mindent szerencsére
-
Konflikt
addikt
[link] pl itt
mod: ja van házon belül is 40Kért
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
Egy jó lap, és nincs topija?
Alternativa lehet az ASUS, és Giga 965 lapjaival szemben, akik ugye eddig a legjobbak
core 2 alá (is):
-tuningban (530as fsb-t is elértek vele) [link]
-árban: angliában 95font ~38-40K
Ami még tetszik benn: egy jumperrel egyböl meg lehet küldeni 2,2v-tal a memóriát,
(tehát nem 1,8ról indul a boot), +egyszerű voltmod is van hozzá. [link] és [link]
Ami talán vkinek hiány lehet esetleg: 1 db 16xos pciexp van, és nincs firewire a p5b
dlx, és a ds4-hez képest.
elég fapados (mondjuk engem nem érdekel), dehát a 965ös lapok ilyen árban már csak ilyenek
[link]
Szívesen kipróbálnám a lapot, de hát a pénz az nagyúr...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest