Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TamasGSi16V

csendes tag

Sziasztok!

A közeljövőben tervezem egy kisebb szervergép indítását és igazából egy AMD AM2-es rendszert szeretnék erre a célra összerakni. Ki is választottam magamnak -lehet hogy elhamarkodottan?- a számomra ideálisnak tűnő alaplapot. Azonban egyik ismerősöm felhívta a figyelmemet ezekre az új Biostar alaplapokra. Ő azt mondta nekem, hogy van ezeken egy ún. WatchDog szolgáltatás, ami egy picit homályos számomra. Lehet kapni borsos áron WatchDog Timer kártyákat, amelyeknek az a lényege, hogy egy számláló áramkör rend szerint el kezd számolni 60-tól visszafelé, pl. 59, 58, 57, 56, 55 és utána megint visszaállítja az értéket 60-ra, és kezdi elölről a számlálást. Ha a gép lefagy, akkor ez az érték lemegy 0-ig, majd újraindítja a Watchdog timer az egész gépet. Nekem szükségem lenne egy ilyen kártyára a gépembe, de nem tudom, hogy ez a Biostar-féle WatchDog egyenlő-e a WatchDog timer szolgáltatásaival. A gyártó honlapján és egy másik leírásban sajnos nem ezt olvastam, de ismerősöm váltig állítja, hogy a Biostar-alaplapok pont ugyanezt tudják. Ezért indítottam ezt a témát, hogy végre fény derüljön az igazságra. Nektek mik a tapasztalataitok? Valaki próbálta már ezt a funkciót a Biostar alaplapján?

Előre is köszönök szépen minden infót!

Új hozzászólás Aktív témák