- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''Eltelt néhány nap, és szombat délelőtt 9 körül, míg a lányok aludtak, leültem a gép elé, és keresgélni kezdtem a neten. Csuda érdekes oldalakat találtam, egyik helyről a másikra kattintgattam, és úgy elmerültem a barangolásba, hogy a lányaim fél kettőkor szóltak rám, hogy nem akarom-e átadni a helyet… meg már az ebéd is jól esne.''
LOL. Ez nem a bioshield hatása, hanem a net hatása. Félredumálás . Nekünk nincs ilyen marhaságunk, mégis órákat ülünk a gép elött, net, film játék, stb stb....
Aki elhisz ileneket, az megérdemli, hogy megvegye. Mindenkinek joa van lököttnek lenni.
Az a kár, hogy nem én találtam ki
Ellenérv a cuccal: minden monitor más és más sugárzási karakterisztikával bír, a TFT gyk. nem is sugároz. A CRT monitor sugárzása legfőképpen por ''sugárzás'', a feltöltött por részecskéket a monitortól elfele löki a statikus elektromosság, ami a nagyfeszültségű utángyorsításból adódik (35kilovolt) Ezt a porfújást csökkentették a TCO logóval ellátott monitorok. Ezért ajánlott a CTR monitor elött szemüveget használni.
Az elektromágneses sugárzás a mai modern háztartásban mindennapos dolog. az elektroszmogot megszüntetni szinte lehetetlen. Ha ilyen király a holmi, akkor miért nem használták már korábban a TV-nél? Na az tud sugározni igazán.
Kicsit olyan feeling, mikor jön a bioenergetikus, és két bottal megállapítja, hogy hol fekszenek a vízerek. Főleg egy 20 emeletes ház felső szintjén. HAHAHAHAHA
No offense...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest