Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis89
csendes tag
háát, találtam nektek egy beszámolót a Bioshieldről!
Azért nem írom le a saját tapasztalom, mert az nem lenne túl... etikus, hiszen én az értékesítésében is benne vagyok... tehát nem lenne annyira objektív.
Akkor most Bőgér Julianna tapasztalata következik (nem kérdeztem meg, h felrakhatom e ide, szóval ne reklámozzátok túlzottan
):
''Személyes tapasztalatom a Bioshield használatáról
2005 Decemberében bekötötték Nálunk is az internetet, amivel időkorlát nélkül lehetett kalandozni a világhálón. Két lányom innentől folyamatosan a gép előtt ült. Vagy váltották egymást, vagy együtt keresgéltek-nevetgéltek. Január - Februárban azt vettem észre, hogy türelmetlenek és folyton morognak, veszekednek egymással és én sem bírok velük szót érteni. Mondtam, már bánom is, az előfizetést, azóta csak zsörtölődést hallok.
Én ritkán ültem a gép előtt, mindig azt hittem, hogy nincs hozzá türelmem, mert 10 – 15 perc után már „mehetnékem” volt. Még az internet sem tudott hosszabb időre a géphez ültetni.
Február végén felhívott Tóbiás Attila, aki régi kedves ismerősöm, hogy másnap lesz egy tudományos konferencia, ahol neves külföldi professzorok tartanak előadást az elektroszmogról, ha tudok, menjek el, mert nagyon érdekes lesz. Szívesen vettem a meghívást.
Az előadásokon választ kaptam az otthon kialakult légkör okára. Non-stop internet, non-stop képernyősugárzás - stressz, kimerültség, türelmetlenség, fáradtság, ingerlékenység.
Döbbenetes adatokat hallottam, meghökkentő képeket láttam a káros sugárzásokat évek óta kutató professzorok előadásain. A konferencia végén Attila kérdezte, hogy mi a véleményem, hogy tetszett? Annyit kérdeztem, hogy van-e nála Bioshield, mert kérek egyet.
Hazavittem a két „bogyót”, a lányaim jót mosolyogtak, hogy mit találtam ki már megint, de felraktam azonnal a monitorra.
Eltelt néhány nap, és szombat délelőtt 9 körül, míg a lányok aludtak, leültem a gép elé, és keresgélni kezdtem a neten. Csuda érdekes oldalakat találtam, egyik helyről a másikra kattintgattam, és úgy elmerültem a barangolásba, hogy a lányaim fél kettőkor szóltak rám, hogy nem akarom-e átadni a helyet… meg már az ebéd is jól esne.
Ekkor jöttem rá, hogy nem a türelmem volt kevés a számítógéphez, csak talán érzékenyebb vagyok a képernyő káros sugárzására, amit most a Bioshield-del sikerült megszüntetni.
A lányaimon is tapasztaltam a változást, visszaállt a régi nyugi, megszűnt a feszültség, türelmesebbek egymáshoz is újra.
Egy ismerősöm azért vette meg a Bioshield-et, mert a lánya bankban dolgozik, és egész nap a számítógép előtt ül. Heti 2-3 alkalommal nagyon erős migrénnel szenvedett, volt, hogy haza kellett mennie. A Bioshield-et naponta bevitte a munkahelyére, este pedig haza, és azóta nem gyötrik a migrénes rohamok, ill. havi egyszer, ha előfordul fejfájás, az is enyhébb lefolyású.
Mindenkinek tiszta szívből javaslom a Bioshield-et, mert bár a technika sok jó dolgot hozott életünkbe, a veszélyei ellen csak akkor tudunk védekezni, ha tudomásunk van róla, és a megoldás lehetőségéről.
Bőgér Julianna
''
ha bármi kérdésetek lenne vele, akkor nyugodtan zaklassatok!!!
ui.: ha szükséged lenne egy ilyen eszközre, akkor is írhacc ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
):