Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
röpülős
csendes tag
Üdv Syklas,
Igen a CPU-Z kép az én gépemen, az én procimról készült.
Ahogy a képeken is látod a RAM csere rendben, nem kellett állítani semmit, azt vette a BIOS, javult a cserével a gyorsaság is.
A processzor cserével is gyorsult a gép, csak utána akartam nézni a BIOS-ban mi a helyzet.
Felismerte az új processzort, de a frekit nem állította át az új értékre, az maradt a régi frekvencián.
Mivel ebben amatőr vagyok, csak óvatosan nyúlnék itt bármihez.
A kérdésem is ez volt, hol, és hogyan tudom az új processzor frekvenciát manuálba állítani a helyes értékre.Több helyen is olvasva és többek tanácsa is az volt, hogy csak óvatosan a BIOS frissítéssel, mert nem kockázat nélküli a dolog. Tehát csak végső esetben nyúlnék ehhez a megoldáshoz.
Kérdés az is, hogy egy frissítéssel vajon változik e az a freki érték amit itt szeretnék.köszi és üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest