Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok!
Az alplapom régi egy: Gigabyte ga-ma69vm-s2 Soket AM2 -es Amd CPU-val 4GB rammal szereném is megint retroként használni,de ő fólymatósan főtyűl a bippen csak is ezt hallom.
A bios ic-n a felirata nem látható és ezért sem ólvasható el,akinek ilyen lapja talán még megvan,megnézné a 8 pines ic-jén a pontos felíratát és ha ezt megírná is ezért nagyón is hálás is lennék.A táp és cpu és rammok bíztósan is jók, ismimnek más a gépe és a biosnak a felíratát Ő sem tudja elolvasni is mert nem látható és mind a 4darab 1GB -os GEil -el,régen 10 éve jól műkődőtt.
Az elemet már kicseréltem a lapon és mert az alaplapon a biosa - 100%-ig valamiért is tútíra is bíztósan is meghíbásódótt,pedig ESD fóliában tettemel a Amd CPU-val és 4GBrammal a lapban hagytam,mert így műkődőtt tőbb évig és szekrényből így vettem megint most elő.
A csipeszes programózót keresek Budapesten,küföldröl nem szeretnék vásárólni ,de ha itt lenne is eladó is kérem legyenszíves írjón privátot a részleteket majd megbeszéljűk.A fontós ez is hogy ne keljen kifórraszani a SOP 8 pines ict,sajnós a felirata nemólvasható és remélem az ic-ben csak a program híbásódhatót talán is meg.
A helyettesítő tipús számát ezért megkeresnem lehetetlen.
Az ESD követelményeket batartóttam 100%-ig és ísmerem is pótósan mit hogyan is szabad tenni,tehát a lapon a bios ic-t,újjra kellene tudnom programozni,tömören ennyit tudok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest