Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok!
Az alplapom régi egy: Gigabyte ga-ma69vm-s2 Soket AM2 -es Amd CPU-val 4GB rammal szereném is megint retroként használni,de ő fólymatósan főtyűl a bippen csak is ezt hallom.
A bios ic-n a felirata nem látható és ezért sem ólvasható el,akinek ilyen lapja talán még megvan,megnézné a 8 pines ic-jén a pontos felíratát és ha ezt megírná is ezért nagyón is hálás is lennék.A táp és cpu és rammok bíztósan is jók, ismimnek más a gépe és a biosnak a felíratát Ő sem tudja elolvasni is mert nem látható és mind a 4darab 1GB -os GEil -el,régen 10 éve jól műkődőtt.
Az elemet már kicseréltem a lapon és mert az alaplapon a biosa - 100%-ig valamiért is tútíra is bíztósan is meghíbásódótt,pedig ESD fóliában tettemel a Amd CPU-val és 4GBrammal a lapban hagytam,mert így műkődőtt tőbb évig és szekrényből így vettem megint most elő.
A csipeszes programózót keresek Budapesten,küföldröl nem szeretnék vásárólni ,de ha itt lenne is eladó is kérem legyenszíves írjón privátot a részleteket majd megbeszéljűk.A fontós ez is hogy ne keljen kifórraszani a SOP 8 pines ict,sajnós a felirata nemólvasható és remélem az ic-ben csak a program híbásódhatót talán is meg.
A helyettesítő tipús számát ezért megkeresnem lehetetlen.
Az ESD követelményeket batartóttam 100%-ig és ísmerem is pótósan mit hogyan is szabad tenni,tehát a lapon a bios ic-t,újjra kellene tudnom programozni,tömören ennyit tudok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Assetto Corsa Rally
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs