Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
MaelStorm
csendes tag
Sziasztok, kollégák !
Nagy segítséget szeretnék kérni és reményem szerint tőletek kapok is !

A gond : lenne egy Asus P4SE / U2 -es alaplap, aminek a BIOS-a firmwarefrissités közben elszállt.. ( sajnos buta mód újraindítottam..). Az eset nem mai, kb. fél éve történt, azóta nemis használtam nagyon (nemis tudtam), helyette egy előző alaplapot használtam, ami elég régi, egy Abit KT7A Raid-ot, amely kiszolgál rendesen, viszont most picivel több időm van foglalkozni az Asus-os lapkával is. Nézegettem mind a gyártó oldalait, mind egyéb forrásokat, talán ha nagyot nem tévedek egy Phoenixes BIOSról lenne szó, amihez az 1008as .ROM illik a legjobban.. A gubanc itt kezdődik, ugyanis sose volt dolgom alaplapi BIOS recoveryvel, szóval örök hála lenne, ha valaki egy NAGYON EGYSZERŰ gyorstalpalót tartana, mit tehetek..
Tünetek : bekapcsolás után fekete képernyő (ezt több helyen is olvastam, mint tünet), viszont szerencsémre(?) felpörgeti a két optikai meghajtót.. Floppyt nem.
Kicsit körülményes a dolog, ugyanis a gépet (mivel egy ház van) folyton szét és össze kell szerelni (kábeldzsungel..), tehát örülnék, ha sokat már nem kéne

Bármi infót nem adtam meg, ami esetleg kellhet, szóljatok !

Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest