- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
boldikem
csendes tag
válasz
pentium4 #682 üzenetére
Szerintem egyik megoldás sem biztonságos, én először DOS -os felületen frissítettem és így jártam! Egy PC.-nél szerintem nincs 100%-os garancia bármit is csinálsz, mindig közbejöhet valami. Sajnos! De egy jó tanács mindenkinek: (főleg magamnak) bioszfrissités előtt adatmentés és driverfrissitések!
Nekem szerencsém volt, helyreállítható hiba volt.
Csumi! -
boldikem
csendes tag
válasz
pentium4 #678 üzenetére
Köszi a tippet, de már sikerült közbe megoldani. Igazábol a bioszfrissítés jó volt, csak valamiért a particiókat nem ismerte fel és ezért nem tudott bebootolni. Egy tanár segített, akinek az órájára járok (pc szervíz tanfolyam), egy progival rendberakta a bootszektort és a particiókat. Utána már indult a gép az én frissített bioszommal. De a biztonság kedvéért, mégegyszer frissítettük azt is az asus update-el, persze abból is a legújjabbal.
Csumi! -
boldikem
csendes tag
Help!
Asus M2N-SLI Deluxe lapon bioszt frissítettem (ezen most másodszor) a 1404-est találtam az asus oldalán a legfrissebnek. Na azóta nem ismeri fel a vinyót, a régi bioszt (1302) meg nem engedi visszarakni!!! Mit csináljak? Korábban a 1302-est simán felraktam, nem volt vele semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest