- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
válasz
d0gz1ll4 #799 üzenetére
szia!nekem volt 1 hasonlo problémám régen,meglöktem a procihűtő leszoritóját és kipattant vissza nyomás után csak sipolt.rájöttem hogy a proci odatapadt a hözsir miatt ahütöhöz és mikor visza feszitettema prociláb nem ment a hejére ezért nem érint kezett.remélem csak ennyi a hibád!ha tudtam segiteni örülök
-
maxlanders
tag
válasz
d0gz1ll4 #799 üzenetére
1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba
A BIOS nem tudja elérni a videókártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.
Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző.
Ez egy idézet innen: [link]Bár szerintem csinálsz valahol egy boot floppyt amin a flash program és a bios file is rajta van amivel még működött a gép és vakon elvégzed az újra programozást, ami abból áll hogy miután bebootol a géped, beírod a floppyn található flash program teljes nevét szóköz, majd a bios file neve.
Valami ilyesmi lehet:
AWDFLASH enbiosomfileja.bin enter. Amig teker a floppí hagyd békén, kb 1 perc az egész, de várd meg míg a műveletet befejezi!!!!
Cmos törlés és imátkozzLeírva bonyolultabban néz ki mint valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest