Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #127 üzenetére
Nemzetkozi szinten sincsen nagyon Linux oktatas. Altalaban gyerekek/menekultek kapjak a gepeket, ott pedig a linux, mint olyan... Jo lenne, de a nyelvtanulos appok sem mennek onnan.
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #125 üzenetére
Probaltam extra gyorsan megcsinalni, de Oktober 1 ota nem tudom mar. Van vagy 20-30 gep, ami igy maradt. Elmegy az MS a francba, ezeket a gepeket tenyleg olyan emberek kapjak, akiknek meg 100 Euro is rengeteg. Sebvaj, majd veszek licenszeket, mikor asszony nem figyeli a bankszamlamat XD
-
Kansas
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #116 üzenetére
Pont ez az, hogy a mai napig sok Windows 9x és WinXp időkből származó tanácsot terjesztenek a mai napig, mint "tuti tipp", miközben ezek többsége már rég elavult, és egy része(pl. update kikapcsolása) már újkorában is baromság volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest