Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Help vki segíthetne...
elég rendesen elakadtam a gaméban, már vagy 3-4 órája keresem a helyes utat.. SZVL hogy tudok eljutni a Factor-hoz?? nem tudom merre kell menni.. a vízben elkapnak azok a repülő vackok, és nem tudok tovább menni.. már 150Xvégigmentem, de semmi ötletem sincs mit kellene csinálni.. Ha vki emlékszik még hogy mit kell csinálni, könyörüljön meg rajtam plz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Edge
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Xbox Series X|S
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elég rendesen elakadtam a gaméban, már vagy 3-4 órája keresem a helyes utat.. SZVL hogy tudok eljutni a Factor-hoz?? nem tudom merre kell menni.. a vízben elkapnak azok a repülő vackok, és nem tudok tovább menni.. már 150Xvégigmentem, de semmi ötletem sincs mit kellene csinálni.. Ha vki emlékszik még hogy mit kell csinálni, könyörüljön meg rajtam plz