Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
Aktív témák
-
Ace
tag
Üdv!
Mostanában sok helyen láttam a betandwin reklámjait. Ez egy online oldal ahol sportfogadásokat lehet tenni neten keresztül. Magyar nyelven is tud az oldal.
Bővebben: link
regisztráltam magamat minden okés de képtelen vagyok pénzt átutalni a regisztrációmhoz hogy fogadásokat tudjak tenni. OTP házibank szolgáltatásom van. Az lenne a kérdésem hogy aki már próbálta segítsen abban hogy mit hogy milyen módon kell utalni gondolom a külföldi átutalást kell választani vagy nem?
Az átutaláshoz elvileg minden adatot feltűntetnek az oldalon mégsem sikerült még eddig. Olyan emberke sesgítségét várom aki elmagyarázza részletesen hogy az otp házibanknál pontosan mit hogyan kell kitölteni hogy sikeresen tudjak utalni.
Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest