Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth

őstag

válasz FR33 #48 üzenetére

''Mégegyszer köszi annak aki segít , és csak sajnálni tudom, azt aki nyomorék módjára offolja topicokat . '' én meg téged sajnállak, hogy olyan ''nyomorék'' vagy, hogy nem tudsz egy hűtést felszerelni.(akár ezt is mondhatnám, de ez legyen csak egy gyors reakció a mondatodra) senki nem nyomorékozott le téged, te se tedd. hagyjuk a személyeskedést
    egy képet azért rakhattál volna, midnenki kiváncsi arra, hogy néz ki a kártya
    szerintem nem kéne ilyen durva stílusban írni az, hogy rover kcisit nyers volt az nem azt jelenti, hogy neked ilyen bunkónak kell lenni.
    azt hiszem elég sok ember próbált neked segíteni utánanézni a problémánka, az meg, hogy egy kis OFFolás volt a topikban az nem olyan nagy baj. sztem.

• oceanearth

őstag

válasz FR33 #1 üzenetére

először is dobj fel egy képet, mert kb most tapogatózunk mint vak a labirintusban. úgy tudom nem írtad, hogy működik-e a kártya?? mert lehet, hogy csak azt hiszed, hogy átvágtad, közbe csak megkarcoltad. rakj föl egy képet, a gond meg közel sem akakora mint te gondolnád. műszerész simán megforrassza. keresd stol-t a melyik tápegységet c. topikban szokott válaszolni, ő elektromókus, sztem tud segíteni. azért egy nyákot nem olyan könnyű felszántani, úgyhogy sztem nincs nagy gáz, ne parálj

most nem érzem át miért basszátok le rovert igaz kicsit nyers a stílusa, de most komolyan mit mondjon arra, az írásra, hogy megkarcoltam a nyákomés és nem aakrom, hogy lehúzzon a szervíz. ez tényleg nem garis sérülés, erről csak az tehet aki csinálta, nyilván mindenkivel előfordulhat, de így talán legközelebb nem csinál ilyet

Új hozzászólás Aktív témák