- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
újra segítséget szeretnék kérni. az új videókártyám is haldoklik, de még nem oylan vészes a helyzet, mint az előzőnél.
Kb féléve van meg a kártya, és kb 2 hete kezdett el rendetlenkedni, h le-lefagyogat játék közben (kép megáll, hang megy tovább pár percig), s ezek a lefagyások játék közben egyre sűrűbbek. A játék: cs:source, amiben pedig már az intronál lefagyott: nightwatch. Ami a legvicesebb pontifexben amint bekapcsoltam a reflectiont, egyből kimukkant a gép tőle.
Szerintem vmi nyírja a gépben a videókártyát, nem hinném, h pont 2 rosszat fogtam volna ki (sapphire x800xl volt az első, most asus 6800gt). A videókártya nem volt egy percet sem húzva, hűtés csere volt 1 kicsit izmosabbra (zalman). Amit tudok mondani, h alaplap chaintech nf4 zenith value edition (bios még nem volt frissítve floppy meghajtó híjján), 2x512 hynix ram (időzítésekkel sem szórakoztam), amd64 3200+ nem húzva, és 2 maxtor vinyó (80+160gb).
A jelenlegi hőmérséklet: alaplap29°C, CPU 35°C, GPU 47°C, gpu környezet 43°C. Intenzív használatközben alaplap és procinál +5-7°, videókártyánál +10-12°. A ház hűtéséről 2x12cmes ventilátor elől és hátul, illetve egy 8cmes oldalról gondoskodik.
Táp pedig egy Hyper Power Type-R 480W.
Egyszer sikerült visszalépnem játékba fagyás után sé ez a kép fogadott:
[link]
Akinek van ötlete, h mi nyírhatja ki a vidkarit, várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs