- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
battag
aktív tag
Amikor még friss volt a Note 10-em, akkor valóban gyorsan kaptam meg a havi frissítéseket, volt, hogy a szeptember 1-es patchszintet már augusztus 31-én telepítettem. Aztán később eh héttel, majd két héttel később jött ki a végén pedig már az is szerencse volt ha a tárgyhavi patchszintet a tárgyhóban megkaptam. Főverzió váltásoknál pedig volt, hogy két hónap lemaradásban voltak. És aztén az android 13 megjelenésével átváltottak negyedéves frissítésre, az utolsó frissítések is legalább egy hónapos csúszásokkal jöttek ki, az utolsó elérhető frissítés is áprilisi patchszint.
Illetve a gyakorlat egy dolog, de vállalás az előző postomban foglaltakra sajnos nincs sehol, így céges környezetnél nehéz tervezni...
A felhasználói oldal minimális odafigyelésére céges környezetben (sem) lehet építeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest