- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
#81556480 #20470 üzenetére
uhh, kár volt megmutatni magad, ilyen "számlát nem adok" adósságrendező fejed van
Fasza, h játékba lekoppintották az avatarod... perelj!
Sassss: ejjj, 1000 éves szabály, h a hobbira elvert pénzt nem számoljuk utólag. Nincs DE. NEM. Nem a család és a fontosabb dolgok elől vetted el, akkor nincs baj. A szerencsejáték szvsz rosszabb, vagy a shopping-mánia. A drogot meg sem említem, vagy a durva piálást... Na azok problémásak. De amíg ezzel magadon kívül másnak nem okozol kárt és a családod sem sínyli meg, addíg nem hiszem, hogy baj lehet. OK, mi piszkálunk érte...
Inkább erre költsd, mint elpókerezd egy este, nem?
Stratova én nem tudom mi az avatarod, pedig már mondtad. Nekem rólad Maka jut eszembe...
jó éjjt mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest