- iPhone topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Az alap, saját kis BlackJack is Medium Mech.
Ellenfélként gondoltam, amit el is tudok hozni (a tutorialban is van egy centurion, azt sem lophatom)
Ha így nézem akkor a Shadow Hawk és a Vindicator is az, amik megvannak az elejétől kezdve.Viszont közben gondolkoztam kicsit: az Argo küldetés nem martian terület? Mert akkor lehet teszek egy próbát a Firestarterrel. A HBK is arra faragott rá, hogy sikerült megpirítani és utána már csak agyaggalamb-lövészet volt. Mondjuk ott én is mentettem előtte, mert attól féltem, hogy ad egy taslit a kisebbnek, de inkább menekült... Volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
duvi: Én ismerősnek említettem ma, ő konkrétan az első 1-2 patchre vár. Mondjuk én sem bánnám, ha a töltési idő javulna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Windows 11
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Synology NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Linux kezdőknek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha így nézem akkor a Shadow Hawk és a Vindicator is az, amik megvannak az elejétől kezdve.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)