Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Az alap, saját kis BlackJack is Medium Mech.
Ellenfélként gondoltam, amit el is tudok hozni (a tutorialban is van egy centurion, azt sem lophatom)
Ha így nézem akkor a Shadow Hawk és a Vindicator is az, amik megvannak az elejétől kezdve.Viszont közben gondolkoztam kicsit: az Argo küldetés nem martian terület? Mert akkor lehet teszek egy próbát a Firestarterrel. A HBK is arra faragott rá, hogy sikerült megpirítani és utána már csak agyaggalamb-lövészet volt. Mondjuk ott én is mentettem előtte, mert attól féltem, hogy ad egy taslit a kisebbnek, de inkább menekült... Volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
duvi: Én ismerősnek említettem ma, ő konkrétan az első 1-2 patchre vár. Mondjuk én sem bánnám, ha a töltési idő javulna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Energiaital topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha így nézem akkor a Shadow Hawk és a Vindicator is az, amik megvannak az elejétől kezdve.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)