- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Az új tartalmat láthatóvá tettem mindenki számára.
[link]Elkezdtem készíteni egy deck ajánlót, a PvE mapok expert nehézségi szintjéhez, ahol lehet olyan decket töltök fel amivel szólóban is lehet teljesíteni az adott pályát.
Ezen kívül még rPvE és PvP deck ötleteket is fel fogok rakni. Utóbbi kettőből egyenlőre 1-1 van az oldalon, PvP deckből jelenleg csak pure fire képviselteti magát.
Természetesen más felállással is teljesíthetők a mapok. A feltöltött tartalmak egy kiindulási pontot jelentenek az adott pályához történő speciális deck összeállításához.
Mint írtam korábban adódott pár technikai probléma, egyrészről a BattleForge Replay Analyzer nem hajlandó felismerni a replayek egy részét és nem jelzi ki az újabb lapokat. Utóbbi mondjuk nem gond, mert egyszer mindenképp lepörgetem őket s akkor meg lehet látni a hiányzó 1-2 lapot.
A legnagyobb gondot viszont az jelenti hogy az elmúlt héten jött 2 patch is, ami olvashatatlanná tette a replayeket amiket a Bf- Antipatch használatával sem lehet teljes értékűen lejátszhatóvá alakítani. [link]
2-3 patchel ezelőtti replayeknél már 30-40% az esélye hogy olyan lesz a rep. mint amilyet fentebb linkeltem, 5-10 percig megy szépen, majd a gép lerombolja az aktuális játékos orbjait, welljeit és még közel 20 percig üresjáratban megy a lejátszás.
Decket meg csak úgy akarok feltölteni hogy előtte megnéztem hogy az adott mapot, adott felálásban gond nélkül lehet teljesíteni vele expert nehézségi szinten.
Szóval a többi maphoz majd akkor jönnek a deckek ha lesz használható replayem.PvP deckekhez viszont szeretném a közreműködéseteket kérni, mivel ott mindenki 20 lapból álló paklit használ, aminek sokszor csak töredékét használja egy-egy körben így azt nem lehet replayből összeírni.
Tehát egy képet kérnék minden vállalkozó szellemű játékostól az aktuális pvp deckjéről.
A képkészítéshez akár a BF beépítet képkészítője is használható. Alapbeállítás szerint Ctrl+O, a képek pedig a Dokumentumok/Battleforge/screenshots mappába kerülnek. Viszont ez nagy fájlméretet eredményez a PNG formátum miatt.
Feltöltés pl ide: [link]Ha van valakinek kész deck-je a hiányzó mapok expert változatához, ill. diff 7+ (szintmegjelöléssel) rPvE-hez azok is jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest