- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Most kipróbáltam pvp-ben milyen a deep one meg a twilight curse... durva
. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.Szóval kíváncsian várom milyen újítások lesznek még. Persze sok mindennel lehet védekezni ezek ellen a lapok ellen is pláne miután kijött a teljes felhozatal de most is sok megoldás van ezekre. Azonban a twilight curse tényleg nagyon erős ha belegondoltok. Egy 110-be kerülő spell azonnali megoldást jelent egy harvester-re vagy Mountaineer-re de reménykedjünk hogy megfelelő balansszal kapjuk kézhez az új lapokat =).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.