Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
egyébként egy trükk, lehet vele s knockolni csak jó mikró és odafigyelés kell, pl undead armyt én feltudtam tartani vele csak mindig más célpont kell és megvárni míg összálnak újra közeli formációra a szétdobált egységek.
darkelfeket is úgy lehet vele semlegesíteni, hogy egy knock rájuk majd a wellt lőni unholy alatt.meg revage.
ha benyomja a képességét akkor már nem érdemes rájuk próbálkozni mert nem állnak össze, de máskülönben vissza állnak idővel..
de ugye ez megint power hátrányt jelent és csak akkor tudod számodra előnyösen befejezni, ah a wellt ki tudod ütni.
ezért kell unholy rá mert azzal a life steal képessége is erősödik..hibái ellenére én szeretem és sokkal izgalamsabb lap mint a drake és sokoldalúbb, csak ne lenne az s knock bugja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest