Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én ezt a guide-ot néztem meg annó
https://www.reddit.com/r/BF_Hardline/comments/32boyu/the_ultimate_camera_coin_guide/
-
-
-
-
-
-
-
pohár
félisten
inkább az alap pályákon van élet, elég sok az üres szeró, de akad 40-50, amin vannak is (ebből a fele tele van, minimum)
-
-
-
ingalls
senior tag
És ha mondjuk szeretnék egy Heist-tel nyomni? Egyébként ez gondom volt bc-ben is anno: imádtam a squad dm-et, de egy év alatt kihaltak, nem futtattak már sqdm mapokat. Na jó, parajzón, panamán ment egy darabig, de ha mondjuk egy jó Altán akartam volna menni, az esélytelen volt. Kedvet kaptam, ma lehet, hogy összekaparok néhány arcot a régiek közül, akiknek a lehámozását már a 3 megkezdte, de a négy már teljesen kiirtott (a tematikus játékról meg ne is beszéljünk
) -
marilllyo
veterán
-
zzola
titán
Nem vagyok coder, így nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni, amit írtál (mert nem értek hozzá). Talán Abu tudna erre mondani valamit! Egy biztos: én sosem kételkedtem a szavaiban - persze mindig kifigurázom illetve sarkítom Daveoff mondani valóját - ezek az EA játékok egy rakás sz@rok! Persze még így is a legjobb FPS-ek az övéik, szóval csak nyelni tud az ember....
Nem akarok offolni meg storyzni más játékokról, de gondolhatod, hogy hányszor beszéltem velük, ha az ügyintézők már ismerik a nevemet...

-
Dave567
veterán
Én is kiadtam 32000 ft-ot, és a bugoktól egyszerűen agyf@szt kapok. (BF3)
Lehet itt is vannak gondok nem tudhatom, de azért jönnek még patchek ebben biztos vagyok.Nagyon örültem amikor ki jött a bf3 és áttértem az MW3-ról, mert az undorító volt, de sajnos 800 óra bf3 után abban is csalódtam, egyszerűen a járművek használhatatlanok, elakadnak meg minden, néha 30-as tárból, 20 elmegy az emberre, konkrétan ez volt a bajom a Bc2-vel is, pedig az is nagyszerű játék volt, de a sebzések....
-
zzola
titán
Ezt a játékot csak konzolon játszom. Megnéztem az opciókat, aim valóban be van kapcsolva, mint eddig mindegyik battlefieldben. Bár szerintem ettől nem lesz jobb a netcode, sem a hitreg, sem a szerverek, hisz ez csak - elviekben - ráhúzza a célkeresztet a célra. Maga a játékban ugyan azok a hibák vannak...
BF3-ban semmit sem ért konzolon az aim, holnap teszek egy próbát, kikapcsolom és majd beszámolok róla... -
-
Meglepne a nyárnál hamarabb megkapná a -50%-ot az alapjáték. Persze még borulhatnak a számok, de egyelőre szerintem az EA nincs kétségbeesve, gondolom nem látnak túl rossz eladási adatokat még.

A Prémium/Ultimate meg szinte biztos hogy még sokáig drága lesz, legalább addig míg ki nem adják az összes DLC-t.
A legjobb eshetőség hogy idén megkapod az alapjátékot kb 6-7 ezer körül... valamikor az év második felében.
-
kisza25
félisten
bf4-ben rengeteg volt a bug és más hozzászólás szinte nem is született eleinte, csak az, hogy szidták, itt szinte nincs bug és most már a netcode-al sincs bajom, az alapjátékkal biztos nem leszek el egy évig, de fogalmam sincs mit hoznak a DLC-k, mivel mindenki előre lehurrogta, ezért tutira kevesebben vették meg,
abban egyetértek, hogy ezt DLC-nek kellett volna kiadni a BF4-hez 5-6eFt-ért, csak hát akkor a premiumosoknak alapon járt volna abban meg nincs biznisz
salytmasztor: ez igaz, de már 1000óra környékén is untam, csak nem volt más, mással nem játszottam, haverok felmentek úgy jó volt, de egyedül nem nagyon mentem már fel
-
fogirobi
senior tag
A videó megnézése után megnyugodtam és örülök neki, hogy nem dobtam ki az ablakon ennyi pénzt egy ilyen félkész, kókány munkáért. Nem is értem, hogy mernek ezért ennyit elkérni. Majd ha lesz valami hatalmas akció akkor talán megveszem, de lehet hogy addigra már senki nem fogja tolni és értelme nem lesz...
-
Pont ezért mondom, hogy az új BC egyáltalán nem garantált hogy olyan lenne mint a 2.

Ott rengeteg dolog jól működött játékmechanikailag is, hiába volt leegyszerűsítve a mostaniakhoz képest.
Amugy nekem is fent van... de én már nagyon nem játszom vele.
Illetve ezért remélem hogy a következő esetleg a II.VH-hoz tér vissza, mert ott a korabeliség miatt eleve számos egyszerűsítés jönne, ami szerintem jót tenne a mostani kütyü meg fegyvertengerben pl, vagy magában a játékmechanikában, koncepcióban is.

Aztán marad a remény addigis. -
Csak a nosztalgia mondatja ezt veled... szerintem azis hasonló lenne mint a 3-4-Hardline...

Mármint a BC önmagában a "téma" nem sokat változtatna ezen.Nagyon kíváncsi leszek amugy a SW BFr milyen lesz a SW témán túl, mint játék és milyen hibák vagy játékélmény lesz belőle.
Persze alap vétel mert SW.
-
daveoff
veterán
Jogos, akkor mondj nekem egy 100%-osan megbízható digitális kulcs áruházat a steam/origin/uplay áruházakon kívül, amiről biztosan tudod, hogy nem szürke kulcsokat árulnak, és olcsóbb is.....
Most néztem meg, 45 vásárlásom van G2A-n, van amelyikben több játékot vettem, és még nem volt gondom, tehát nem a levegőbe beszélek, elhiheted.
Mondom, olyan felhasználótól kell vásárolni, akinek sok értékelése van, és 100%-os.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem naon tetszik.

Mivel az alap már megvolt, így prémes lettem!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)