Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
lofagi #54181 üzenetére
Az persze más kérdés hogy én meg úgy játszom hogy 5 percenként tálcára kell dobnom a játékot mert ugye most is megy az irodai meló...aztán amikor vissza megyek nem mindig hagynak életben!
A 120-130 as IQ val meg vagyok elégedve köszfőleg hogy a BF4 első 180 óráját egy laptopon toltam amin 20-40 képkocka volt amivel ugye a célzás kissé macerás volt! Szóval a körülmények ellenére én itt az a kisebbség vagyok aki nem sértődik meg a "mamázásért" és nem nyafog!
De legalább él a topic!
Emlékszem még a Bad Company 2 t is launcherrel(minimum graf alá állít mindent) toltuk irodai laptopkon, integrált grafikával....valahogy ment!Az más kérdés hogy 25 képkocka mellett gyakran az orrod előtt eszaladót nem is láttad, nemhogy meglőtted volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politikai mémek
- Elektromos autók - motorok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest