Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Elég sok CS-s profi kipróbálta/ja, ma Device ellen volt szerencsém játszani - itt is elég keményen tolja.

-
sgteam
aktív tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
sokkal jobb lett

-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem igazán éri meg, noname játékokhoz kaphatsz kedvezményeket meg steames háttereket, ha tudod, add el őket.
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
1. A texture streaminget csak akkor kapcsold be, ha 3 GB-osnál kisebb VGA-d van, felette felesleges és tudtommal mikro akadásokat és más anomáliákat okozhat.
2. Ezekkel tudsz különböző kitűzőket fejleszteni a Steamen, amit mutogathatsz azoknak, akik a profilodra tévednek, sok értelme nincs.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
alapból w-n a középső ujjam van, és azt rakom a Q vagy E-re mivel a falhoz érve már nem megyek előre.
De ha oldalazva sétálva nem szoktak leanelni, szóval érdekes a felvetésed.Én 10év aktiv fps múlttal simán variálom, jók az irányok teljesen így ahogy vannak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Fizikailag is az a logikus ahogy ki van osztva, kocsiban se balra tekered a kormányt, hogy jobbra menj.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Mindegyik cod-ban aki profi szinten játszott használta, alapvető dolog, a leanelés a codokba(csak az elv: nincs kint a tested, letartasz könnyedén.), csak az új ugra bugrásokba nem annyira.
-
guftabi96
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nálam matchmakingnel el se jutott tegnap a pálya betöltéséig. A launching-nál megállt. A szerverkeresőben lévő szerverekre se tudtam csatlakozni.
-
knbs
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Attol csak fejlodsz ha alaznak. Mivel nagyon reteg jatek ebben a formaban meg, tobbnyire a regi cod2 es cod4 jatekosok jatszanak vele. Na nekik tobb ezer ora jatek van benne mar, ide adaptalni pedig semmibe nem tellik.
Szoval eleg nehez jatek es ez csak erosodni fog a vegleges verzioval.
Remelem hogy a veglegesnel majd jobban elkulonulnek az ELO rendszernek koszonhetoen a skillesebbek a casual jatekosoktol.
Ha nem csucsidoben probalsz egy competitivet jatszani lehet osszedobb olyan emberekkel ahol egyet sem fogsz loni. Ilyen van sajnos a keves jatekos miatt.
A mai patch utan kivancsi vagyok milyen iranyba halad majd a jatekos szam. Este 7-tol lehet asszem tolteni..?PSA: We've come across a pre-update bug during testing which we intend to fix before the update releases. We're still turning all servers off at 16:00 GMT - however we're looking more towards a minor update launch delay until around 18:00 GMT. We'll keep you updated!
-
knbs
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ahogy a kar98-at kezeli az siman cod 1 vagy cod 2 a tobbi fegyo az inkabb cod 4. A netkod szerintem rendben van.
Boven jatszhato es stilust tekintve meg igy is hogy EA jatek siman a legjobb a tobbi kozott.
Juliusban magyar LAN! LANPENTA es tarsai is jonnek, regi TEK 9 stb.
Ha szeretnel jatszani vegyel fel batran, steam knbs hollandia.
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
fillérbaszás lvl 99

-
guftabi96
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Cod-ok közül szerintem a Cod4-re hasonlít a legjobban (meg egy kicsit Cod2-re).
Holnap jön elvileg egy nagyobb patch, új pályát is kapunk:
[link] -
regener
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerintem játszható, de vannak még hibák. Olyan cod2+cod4 mutánsra hasonlít a legjobban killstreakek nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest