- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
postai vamkezelesnel van telefonos kontakt vagy csak jon amikor jon? papirok mar beadva egy hete
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
17net nel sokkal gyorsab a posta nyomkovetoje ket betuvel kezdodo vegzodo tracking numberekre
-
qqzs
őstag
válasz
maj-viktor #1234 üzenetére
en megkaptam automatikusan de sehogy sem sikerult 15ig felmenni vele
-
qqzs
őstag
a snap upnak vannak feltetelei pl hiaba rendeltel mar es tudja a cimedet ha nem mentel beallitani hog ymelyik a default akkor asnap up nem mukodik. Meg akkor is ha csak egy cimed va ha nincs bejelolve defaultnak nem mukodik a snap up en ezert maradtam le egyrol pl, de van mas is most nem jut eszembe fel van sorolva
-
qqzs
őstag
Hol talalom azokat a termekeket amiket save it laterrel vettem ki a kosarbol?
van aki Phantom 4et ugy vitte el hogy 2 percel lejarat elott nyomott
-
qqzs
őstag
Hol talalom azokat a termekeket amiket save it laterrel vettem ki a kosarbol?
-
qqzs
őstag
Kaptam ket ertekhatar nelkuli kupont oktober vegi lejaratta 5 es 7 %os csak ugy
-
qqzs
őstag
Megjott a falcon 180+extra vaz + 2 db 2axis gimbal aug 21-iken rendeltem. Megint csomagon kivullre ragasztva egy nagy szamla hogy csomag tartalma frame kit 21 dollar ertekben. Azert nem semmi , megtesznek minden toluk telhetot hogy a vamot elkerulje. Ja es meg van rajta "Vammantes" cimke meg egy "Erteknyilvanitassal" cimke. Olyan mintha jart volna a vamon.
Akiknek vamoltak nem voltak ilyen fake szamlak raragasztva?
Es beikszelitek mindig a drop shippinget? (amitol a bangood ot eltuntetik acsomagrol, mondjuk az enyeme aprobetuvel rajta volt a singapure postos cimnken) -
qqzs
őstag
Nekem ma reggelre megvaltozott vagy 6 csomag tracking szama meg ketto untracked lett
-
qqzs
őstag
válasz
Williamgrant #938 üzenetére
Mondjuk szerintem ez nem egy sarki kinai webshop hanem a vilag elso otben benne van kb. Nekem semmi bajom nem volt veluk par szazast mar elszortam naluk. Majdnem hozzak az amazon support szintet ami a vilagon a legjobb.
-
qqzs
őstag
válasz
Williamgrant #924 üzenetére
szerintem is jobb az email mikor penzrol van szo, meg van emailtracking szöviz par a neten ha kivancsi vagy elolvastak e
-
qqzs
őstag
válasz
Williamgrant #899 üzenetére
mai tapasztaltom hogy arrol is tudnak trekking infot amire nem adnak trekking szamot azaz a tracking szam nem link, plusz nekem eus 10 nap alatt jott meg
-
qqzs
őstag
nyertem 100 coint, mit lehet ezekkel kezdeni a porgetes kivul?
-
qqzs
őstag
jo ez a birtday gift is kaptam 2x 20 dollart de csak a kovetkezo kategoriaban kolthetem el :
Feature Phones
Cases & Leather
Men Jewelry
Women Jewelry
Kitchen,Dining & Bar
Home Decor
Pet Supplies
Industrial & Scientific -
qqzs
őstag
egyszer vasaroltam eddig, most van a kosarban par cucc, kaptam egy emailt hogy vip1 lettem bejelntkeztem es ott vip3 van
-
qqzs
őstag
melyik oldalon lehet porgetni? ha logo melle kattintok a reklamra http://www.banggood.com/10annv.html?utmid=924&gasource=global-top-nearlogo nekem ezen nincsen semilyen kerek
-
qqzs
őstag
ezek bar van 6 axis stabilizalas feldobas utan levegoben marad stabilizalja magat fel sec alatt, ujabbakban mar van barometeres magassagtartas meg kamera is, sot iranytos return to home meg headless mode (nem kell nezned melyik az eleje mindig jobbra megy ha jobbra huzod)
-
qqzs
őstag
na lenyugodtam
vegre elertem a supportot es kiderult egy 300ft-os csavar csomag majd csak honap vegen lesz raktaron ezert az egesz csomagot jegeltek, de most megosztottak. CSak azt nem tudom ha nekik van pontos stock info amit copy pastolt akkor mirt nem irjak ki nekunk
-
qqzs
őstag
az expected shipping date az az amikor ok postara adjak?
-
qqzs
őstag
na mar este van , most olvasom az az expected shiping date??? mi vaaaan? aug vegen postazzak? ezt hol kellett volna latnom elotte?
-
qqzs
őstag
Mikor megrendeltem banggoodon emlekszem kiirtak szepen hogy 5-8 nap azaz az erkezes 19iken. most meg az order statuszban mar 27ike van
es nem latom sehol a drop shipping statuszt pedig be volt ixelve
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest