- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
Szia! Ismét egy kérdés. Reggel 1/4 7-kor megérkezett a szomszéd város DPD raktárába. Ez az utolsó infó a BG-n és a ninjan is. De 14 jegyű a nyomkövetési szám. A DPD csomagkövetés 10 jegyű számot kér, így erre nincs találat. A lényeg, mi a tapasztalat? Általában ilyenkor még aznap kiszállítják? Vagy majd csak kedden? Szól, értesít előtte a DPD?Vagy, hogy lehet utánanézni? Még sosem érkezett DPD-s csomagom... Köszi!
-
Beni2360
félisten
-
bl4ze
veterán
Nekem utóbbi időben az összes BG Express, ső EU Priority line is a "Packeta" Cseh lett a Z xxxxxxxx számos. 1 db van ami "EE" de az is most igen lassú
Elég vegyes, hogy mi - mikor ér ide, vagy ténylegesen mikor kapják meg. Addig semmit nem látsz....RL392805xxxEE
15 May 2021 12:11 Parcel info receivedChina
---
Z 348 2009 xxx
13 May 2021 13:06 We have received electronical information about the package. PACKETA
13 May 2021 13:06 Awaiting consignment by the sender.
---.:. bl4ze .:.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Elnezest, ha nem tul "ontopik" a kerdesem, de nem talaltam kifejezetten GeekBuying-os topikot.
Tortent velem egy olyan, hogy EU raktarrol vasaroltam egy hete egy termeket, de sajnos a technikai parameterek nem felelnek meg a termeklapon leirtaknak.
Kerdesem az lenne, hogy - leven Paypal-lal fizettem, talan egyszerubb dolgom lehet - megillet a teljes refund, Paypal dontene a javamra?
Ugyan keszult unboxing video, de nem lenne tul konnyu bizonyitani, mert mindenfele teszteket kellene futtatnom es kozben videoznom, de ha azon mulik, hogy visszakapom-e a penzem, hat valahogy megprobalom, megcsinalom ...
UI.: egy TV boxrol van szo, nevezetesen ERROL, ami a 4GB/64GB 1000Mbps LAN helyett, csak 2GB/64GB es 100mbit LAN csatlakozoval ellatott, ... ami nekem nem kis problema, mert konkretan igy szamomra hasznavehetetlen.
Egyelore csak egy ticketet nyitottam Geekbuying oldalan, de attol felek, hogy legfeljebb parital refundrol "almodhatok" (legalabbis volt mar ra precedens mostanaban masoknal is es akkor 15$-t utaltak vissza a karosultnak).
A legbosszantobb az, hogy - ambar lehet, hogy ez valakinek igy is alternativa es megfelel a celnak, de - leven 4k tartalmat fogyasztanek halozatrol, szuksegem van a gigabites csatira, illetve, ezt pofatlanul teszik mostanaban rengeteg vasarolval (mar nem en vagyok az elso), ja, es majd elfelejtettem: a megtevesztes SZANDEKOS, ugyanis ha megnezed a rendszerinformaciok kozott vagy akar az Aida64-gyel, akkor 4Gb RAM-ot latsz, csak ugy derul ki, hogy kamu, ha egy memoria fillerrel elkezded kitolteni azt, illetve, a LAN sebesseget ha teszteled masolassal... szoval, PayPal-nal ha ugy terjesztem elo, hogy szandekos a megtevesztes, akkor ugy lenne a korrekt, ha nem nemi 15$-os partial refunddal szurnak ki a szemem, mert egyertelmuen _at_akartak_verni!
Mit gondoltok?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Topikgazda
válasz axlfsi #20107 üzenetére
Mármint rádugod egy 1000-es routerre és 100-al kapcsolódik? Ugye nem a gyárilag adott sárga vagy kék kábellel csatlakoztatod? Nem a másolási sebességet írják mert az változó, függ attól is hogy mire hogy megy ki. Pl WIN 10 rádugom a kábelt ha azt írja hogy 1Gbps akkor a csatoló az 1000-es, de nincs rá garancia hogy olyan sebességű is lesz az adatcsere kapcsolat.
Lehet méricskélni, de azért meg kell nézni az adapterbeállítást is, mert lehet hogy csak half-duplex és 100-ra van állítva.[ Szerkesztve ]
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Már nem kell leigazolni és értékelni a szállítást a BG-n? Most jutottam oda, hogy levideózzam a délelőtti csomag bontását. Szerettem volna értékelni, mert egyrészt minden OK vele, másrészt nagyon gyorsan megérkezett! Beléptem és már a státuszban az szerepel, hogy lezárva...
-
mzso
veterán
Helló!
Banggood-on nem lehet megjegyzést hozzáadni a rendeléshez? Vagy akár utólag üzenetet küldeni?
Amúgy manapság milyen hamar szokták feladni a csomagokat? És adnak hozzá rendes nemzetközi követési számot?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
"de annál is ki van írva hogy nyomkövetéses vagy nem."
Á, ezt nem vettem észre. És ezt be is tudják tartani általában?"Milyen megjegyzésre gondoltál?"
Bármire. Az alin lehet megjegyzést hozzáadni. Néha kell, ha valami opciót nem lehet kiválasztani. Vagy esetleg megkérni, hogy a "random color" milyen legyen.
Üzenet, meg mikor mi. Általában valami problémával kapcsolatban.
-
headhunter
addikt
Mennyi most az átlag szállítás Banggood-ról? (?Nap) [link]
Banggood= ~ 74.000Ft (15-20 nap)
Goboo= ~ 87.000Ft (3-7 nap) -
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
válasz headhunter #20115 üzenetére
Én ott csak: 15-20 business days EU Priority Line látok ami tréfa mentes.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
-
anonymus89
addikt
XANES 600LM XPG + 2 LED Bicycle German Standard Smart Sensor vásárolható cseh raktárból és lehet pontozni illetve elfogadja a -2$ over 3 $-t is.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Autós qi töltő tartót tudnátok ajánlani?
Főképp mozgathatós szellőzőrácsba csiptethető/helyezhető érdekelne.
Eddig ezt a Blitzwolfot néztem: BlitzWolf® BW-CW2 Car 15W Qi Wireless Charger Automatic ClampingOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20124 üzenetére
Az egy jó cucc, ajánlom, de a linket 34 eurós ár egy vicc, most épp akcióban van "FLASH DEALS" onnan vedd inkább [link]
.:. bl4ze .:.
-
headhunter
addikt
Új vásárlóként volt egy 2$ kuponom, felhasználtam egy vásárlásra, de a végén törölve lett a megrendelés, ilyenkor nem kerül vissza a kuponok közé, nem lehet újra beváltani?
"...A felhasznált pontokat visszaküldtük számlájára..."
"...Még nem rendelkezik fel nem használt kuponokkal..."[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz headhunter #20126 üzenetére
Hát a sikertelen miatt az már második vásárlás és arra már nem jár az új vásárlói kupon, néha bekattan a kuponos rész.
-
Lomas
tag
Sziasztok szeretnék egy tabletet rendelni erről az oldalról. Nemrégiben volt egy rendelésem ami elvileg cseh raktárból érkezett volna. Legnagyobb meglepetésemre a nyomkövető rendszer egyszer csak kiírta hogy a csomag Feucht-ban van... Szerencsére megérkezett talán annak köszönhető hogy elég terjedelmes volt a termék. Korábban a gearbesten volt három olyan - ebből kettő nagyértékű - rendelésem aminek sajnos lába kélt ebben az elosztóban. Ráadásként ez az első három rendelésem volt ebben a webáruházban... A kérdésem az hogy tudtok e ajánlani olyan raktárat - EU priority line, ÁFA mentes szállítással - amíg garantáltan elkerüli ezt a hírhedt települést? Köszönöm előre is a segítőkész hozzászólásokat!
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20131 üzenetére
Nekem nem volt ezzel bajom, jó cucc.
BG Express-szel küldve kézben van 8-15 nap alatt kb.
Rendeld meg az akciós árral és kézben van még 0630 előtt.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20133 üzenetére
Szerintem nem bánod meg, jó cucc, és most baromi jó áron adják az akcióban.
(link a posztomban).:. bl4ze .:.
-
Vertigo18
addikt
Valaki rendelt már Banggoodról ilyen Blitzwolf gaming széket? Mindig csak nézegettem őket, de sosem vitt rá a lélek, hogy vásároljak is belőlük. Ez a GC-02-es különösen tetszetős a számomra.
Valakinek van véleménye róla?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Topikgazda
válasz headhunter #20137 üzenetére
Nem, amikor szállításra kerül és van a szállítási módhoz nyomkövetés.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Már megint variálok kicsit. Ez a kettő közül mindegy melyiket választom kép ? Mindkettő szinte ingyenes úgyhogy az nem számít de melyik a megbízhatóbb? Gondolom vám és áfa mentes mindkettő.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ugye ha veszek 3 db egy féle kis értékű dolgot, nem kell 3 x 611Ft szállítást fizetni?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
vandor01
őstag
hasonlo......
vannak termekek akciok mikor van ingyenes szallitas.... de altalaban nem adodonak ossze igaz tobbe lesz mint 1 termek de kevesebb mint ha fullba osszeadnad..... es van mikor a tobbet vasarolt termek arabol is kap a vevo kedvezmenyt!
de kar ezen rugozni julius 1 -etol tobb fog menni a lecsoba!
esetleg ha sporolni akar az ember inkabb kicsit tobbet erdemes fizetni a szállitasert, hogy jojjon okosban hogy kikerulje az afa es vamugyintezesi lehuzast...de ezt most innet senki nem latja hogy fog mukodni az okositott megoldas julius 1 utan.... valszeg mukodni fog.... vagy/es tobb EU raktaras termek lesz....
ezek itt a nagykerdesek igy Julius 1 elott....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy gamer asztalt, ami meglepetés szerűen ma megjött. A DPD nem értesített előre, csak hívott a futár hogy itt áll a ház előtt, én meg a munkahelyemen voltam, de nem ez a lényeg.
Olvashatatlan az asztal User Manul -ja. Hol, milyen e-mail címen vagy weblap felületen tudok nekik írni és kérni egy "elektronikus" olvasható User Manual-t?*Ok, már látom: lépjen kapcsolatba velünk, de ott mit válasszak? Értékesítés után, műszaki terméktámogatás, szüksége van termékismertetőre?
Egyébként viccesek: 1 imbusz kulcs helyett van 3, 4 talpa helyett 5, 8 metrikus csavar helyett 12, stb, stb. Ilyenekkel nem spóroltak. Az User Manual méretével és minőségével igen.
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest