- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
Ezzel a szállítási móddal, "minden mentes" (ÁFA+Vám= 0Ft) lenne a vásárlás? [link]
Mennyire megbízható az utóbbi időben a Banggood? (Szállítási idő, csomag érkezés, csomag eltűnés, Vámmentes szállítás, stb...)
-
Topikgazda
válasz headhunter #19503 üzenetére
Első kérdés válasza igen.
Kiszámíthatatlan az idő, nem rajtuk múlik a szállítás.
Ennél mivel nincs készleten február 2. körül várható a szállítás megkezdése, itt lehet pár nap, 1 hét eltérés.Vagy több.
A kiírt várható szállítási idő 15-20 munkanap inkább a 20 körül van, ha nem lesz közben durvább a járvány miatti korlátozás az szállítási útvonalon. Mindjuk ezt luxemburgi postai szállítással várható, nem igazán jobban veszik el mint más postánál, de ezt nem határozható meg pontosan. -
Biagiooo
csendes tag
Sziasztok!
2021.01.02-án rendeltem EU Priority Line szállítási móddal egy telót. Nyomkövetés szerint az utolsó állapot:
Ez már Luxemburgban van egyáltalán? 5 napja nem mozdul tovább. Ez így normális? Írtam a luxemburgi postának, de nem adtak róla infót, azzal hajtottak el, hogy nem ők az elsődleges kontaktok, az eladóval vegyem fel a kapcsolatot. Idézem őket:
"Dear customer,
We have received your request, however POST Luxembourg is not your primary contact. Therefore we invite you to contact your seller with whom you have placed this purchase.
In case of need, the seller will communicate with POST Luxembourg."Szerintetek?
-
Topikgazda
válasz Biagiooo #19506 üzenetére
Nézd meg légy szíves hogy a Banggood mit írt várható érkezési (Expected delivery time) időnek a vásárlásnál, ha azt dátumot nem érted el akkor nincs értelme reklamálni.
Ha nem adsz meg nyomkövetési számot akkor csak az alapján tudunk válaszolni amit látunk és az alapján vagy ott van vagy nincs ott.
Annyit tudj hogy mivel nem fizettél áfát, ezért trükkös a szállítása hogy ez így is maradjon, szóval nem kell sürgetni. -
Biagiooo
csendes tag
Tracking Info: LL345334687LU via EU Priority Line
Expected delivery date: 2021-02-05 21:51:16Ez nem reklamálás volt, hanem csak információt szerettem volna kérni tőlük a csomag helyzetéről. Sok embernél láttam, hogy az "entry into the postal network" állapotból még aznap vált egy másikba, küldték tovább, nálam meg már 5 napja semmi.
-
Topikgazda
válasz Biagiooo #19508 üzenetére
Az információ kérés az adott posta nyomkövetési oldala vagy általános nyomkövetési oldal, többet ne tudnak megosztani mint amit te is látsz. Van a COVID járvány napról napról változó helyzete.
Az a bejegyzés nem azt jelenti hogy rögtön továbbítják, hanem azt hogy átvették.
Van még vele egy csomó munkafolyamat. De mint írtam speciális a szállítás, hiszen Kínából küldik EU-s küldemény besorolású kézbesítési lehetőséggel.
Nekem legutóbb 5 nap volt mire kikerült tőlük és nem volt akkor még lezárás náluk olyan mint most.
19-én átvette a magyar posta küldeményem és semmi újabb bejegyzés, ha érdeklődöm megerősítik hogy átvették és sok csomag van várjak türelmesen, ezért nem is telefonálok mert március óta sajnos ez van.
Mivel az angol belépési pont is kiesett a BG-nél, lényegében minden küldemény ide és Belgiumba koncentrálódik, tényleg sok van.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Figyelem!
Mivel a PayPal-on megszüntették a kártya deviza konverzió előre történő fix beállítási lehetőségét, ezért azt fizetéskor kell beállítani.
Emiatt bővült az Összefoglaló ezzel a leírással: 10. Fizetéskor a konverzió átállítása
Akik régebben átállították azoknál még megmaradt a fix beállítás, lehet látni a képernyőn kiírva a ráutaló szöveget. -
bl4ze
veterán
BG express most már úgy néz ki nem LLU hanem Észt posta lesz, lett.
Ezt kaptam most : RL392472xxxEEVan tapasztalat mennyi idő ezek érkezése az Észt postával ?
.:. bl4ze .:.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Eddig még nem jártam így, de a 10 napja rendelt cuccomnál még mindig ez az üzenet fogad:
"Processing
Sorry for not being able to ship on time, your package is already in processing, and will be shipped to you as soon as possible."Eddig mindig az volt a tapasztalat, hogy nagyon gyorsan feladják a csomagot, de ez most nem nagyon akar összejönni. Gondolom készlethiány lehet, de azt nem kellene jelezni valahogyan? Járt már valaki így?
-
Bobby G.
senior tag
CN raktár (bár jártam már úgy, hogy mégis EU-ból jött), és amikor rendeltem (17-én), még azt írták, hogy január 22-e elött szállítják.
(Ráfrissítettem, most már készlethiányt ír. )
Akkor a kérdés már nem aktuális, ellenben bosszantó. Na, mindegy, várok türelmesen, hátha..... Köszönöm a választ! -
Terentius
őstag
Van értelme shipping insurancet kötni 13$-ért egy telóra? Paypal így is véd nem?
OnePlus 12 16/512
-
Topikgazda
válasz Terentius #19519 üzenetére
Többen vitatkoznának velem, de én kifizetném. Amikor ennyit kérnek akor elég drága a telefon. Van a BG vásárlói védelme és ha van biztosítás akkor vagy küldenek egy másikat ingyen vagy az elvesztés szállító általi leigazolásnak megérkezését nem kell megvárni a teljes pénzvisszatérítéshez.
És ettől függetlenül meg van még a PayPal védelem is rajtuk keresztül fizeted. Ha spórolni akarsz ezzel a pénzzel is és úgy gondolod hogy megfelelő enélkül a védelem, akkor persze ne fizesd ki.
Majd arra figyelj fizetésnél hogy nehogy a PayPal váltsa a devizát.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Sziasztok,hogyan alakul az idén a Kínai holdújév? Meddig érdemes vásárolni,és mikortól majd megint újra?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
bl4ze
veterán
azért nem nagyon lehet érteni a BG-t :
US $ 11.84 vásárlás RL392472xxxEE Via Banggood Express
US $ 16.95 vásárlás No Tracking Number Via Banggood Express WTF
olcsóbb cucc tracking EE posta, drágábbhoz pedig zéró nyomkövetés ?.:. bl4ze .:.
-
-
felhasználóx
tag
Sziasztok! Az előző dec. 1-i rendelésemet (dec.13. szállítást írtak) megreklamáltam jan. közepén és mentségükre legyen mondva 1-2 nap alatt visszautalták a paypalra. Ezután ismét próbálkozam náluk egy újabb rendeléssel, jan 20-án, de azóta áll a rendelésem. Most direkt küldtek sz@p@ágra vagy tényleg ilyen megbízhatatlan webshop?! ( Eu prior, insurance stb. kértem hozzá) jan 29-ét jelölték meg várható szállítasnak. Életszerű, hogy 5 napja hozzá se nyúltak?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz felhasználóx #19529 üzenetére
Mivel 27-e van igen, életszerű.
-
Topikgazda
Nézd már meg a postai díjszabást. Szóval igaz. Az hogy bizonyos terméknél nem kérik el a 2 $ alap szállítási díjat,vagy a tényleges postaköltséget az nem azt jelenti hogy hazudok.
Megnéztem néhányat, ezek szerintem nyomott árak, egyik posta sem ad ennyiért nyomkövetési számot az alapdíjjal együtt, én azért arra értettem amit írtam..US$2.08 10-15 business days Banggood Express van tracking jel
US$2.07 10-15 business days Banggood Express van tracking jel
Én nem találtam olyat hogy nem volt jelölve a tracking jel.
Akkor téged átvertek annál amit megvettél ha nincs nyomkövetés, de náluk a küldemény azonosító is a nyomkövetett kategória szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Ki mondta, hogy hazudnál ?
Banggood Express, és nincsen tracking - pedig drágább termék több dollárral, mint az előző és ott van RGxxxxxxxxxEE
Nem tudom ki mivel vert át, de a BG nem adott ehhez trackinget.
Szerinted most mi a teendő? Nekem is igen furcsa, hogy nincsen tracking, sokkal olcsóbb Banggood Express sz+/okra is mindig van..:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
Te bevallom nem értem mit írsz, kicsit zagyva... Bocs...
2 terméket vettem külön napokon, mindkettő hasonló összeg - mindkettő BG Express.
1. van tracking EE post
2. nincsen tracking - pedig ugyanúgy fizettem a postáért mint elsőnélNem tudom mi az átverés, eleve hol kellett volna lennie. Vásárláskor BG Express ennyit írt és fizettem a postáért 2 USD-t, nem ingyenes volt... Többet nem tudok de full gáz, hogy 16 dolláros cucc és CN posta BG Express és nincsen tracking..... WTF faktor.......
.:. bl4ze .:.
-
Ciccuka
veterán
Nekem 1 hónapja elakadt LLxxxxxxxxxLU via EU Priority Line
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Január 26-án rendeltem egy rc alkatrészt banggoodról. Akkor még úgy nézett ki, van belőle raktáron. De azóta azt jelzi, hogy csak majd februárban lesz belőle és minden nappal egyel nő a dátum. Szeretném törölni a rendelést és visszakapni a pénzem. Hiába olvastam el az Összefoglalót, nálam nem ugyananazok a menük jelennek meg. Jelenleg "Processing"-ben van a rendelésem. Hova kell kattintanom?
Szerk: Az online chat szerint a My Orders-ben van a Refund opció, de nálam nincs...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
fenky
tag
válasz csaabz #19539 üzenetére
Nálam is volt, amit le akartam mondani, többen több forrásból írták, hogy ott a refund gomb egyszerűen nyomjam meg. Nem vagyok teljesen írástudatlan, alapból ez volt az első, amit kerestem, de nálam sem jelenik meg sehol ilyen opció. Én is chatbot+munkatárs kínlódással tudtam megoldani. Se Firefox, se Explorer, se Edge böngésző alatt nincs.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nagyon ritkán vásárolok banggood-ról de most vennél olcsóbb bluetooth fülest (nem agybadugós fajtát) és három helyen nézem banggod-on, geatbest-en és geekbuying-on. Geekbuying-on egyértelmű melyik EU raktár és gyors szállítás de a másik kettőn nem annyira. Banggod-on Kínából is elég jó szállítási időket írnak például itt is [kép] de több terméknél is. Ez tényleg így van vagy felejtsem el és ugyan annyi mint aliexpessen (minimum 1 hónap de inkább másfél vagy kettő) ?
A másik kérdésem hátha vett itt valaki, hogy ilyen 5-6 ezres árkategóriában melyik bluetooth fülest ajánljátok disco zenéhez (basszusos zenék inkább)? Ja és nem agybadugós hanem ilyen féle [kép] . Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
egyáltalén nem vagyok elájulva az új Banggood Express "EE" postától, a LU post százszor gyorsabb volt, és elég hamar mozgott, követhető volt :
RL392472xxxEE
25 Jan 2021 01:52 Parcel info received China
---
RL39247xxxxEE
26 Jan 2021 10:51 Parcel info received China.:. bl4ze .:.
-
peestike
őstag
én 2019.08.20 után most vettem valamit itt. szállításra 10-15 munkanapot írtak, Banggood Express szállítással. természetesen csak reménykedtem a sok negatív hozzászólás olvasása után, de jó ár volt, bepróbáltam. a 15. munkanap megérkezett, a kb. 200 méterre lévő műszaki boltba, csomagom.hu volt a hazai szállító, valahol a cseheknél landolt kínából. viszont ez a banggod express teljesen lutri. így elnézve a dolgot. az lesz szép, ha az észt posta meg átmegy majd meest szállításba. persze először adják fel kínában...
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest