- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, így a kérdésem talán költő lesz de azért feltenném: telefont rendeltem 175 USD-ért, gondolván lecsapok a kínálkozó akcióra. Ámde ha áfát kell fizetnem rá kézbesítés után (?) akkor mi értelme bármit is rendelni Kínából? Ugyanennyiért megkaptam volna itthon + lenne 1 / 2 év helyi garim.
-
Topikgazda
válasz szabo.csabi #19751 üzenetére
Ha az EU-n belüli szállítással rendeled akkor nem fog vámeljárás alá kerülni és így áfát sem fognak kiszabni, szóval csak megéri.
Lásd Összefoglaló, 9. Szállítási módok és egyéb információk[ Szerkesztve ]
-
qolu
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ledszalagot a banggoodról.
Erre:
az alábbi webáruház: EWORLD LIMITED értesített bennünket, hogy az Ön rendelését, melynek száma, a Csomagküldõ.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag beérkezzen a webáruháztól. Amint megérkezik, kiszállítjuk az Ön által megadott címre: Budapest 1061, Paulay Ede u. 3..
Kérem várja meg az információs e-mailt és SMS üzenetet, amelyet akkor kap meg, ha a csomag már átvételre kész. Kérjük korábban az átvevõhelyet ne látogassa meg, mert a megrendelt áru még nem lesz elérhetõ.WTF?
Ezmiez? Konkrétan valami coworking irodába kell mennem érte Budapestre borsodból??? ehh.
Valakinek van tapasztalata ezzel?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Felhívod a Csomagküldõ.hu ügyfélszolgálatot ha nem budapesti címre volt a megadva a szállítás és megpróbálsz velük egyeztetni egy közelebbi átvételi pontra. Ez egyébként az Urban Lobby recepció csomagátvételi hely, átvevőhely azonosító: 9801.
Ugyan melyik BG raktárból vetted?
Sajnos némi szállítási problémák voltak és az új logisztikai megoldás néha mellétrafál, de legalább nem lopják el mint a Feucht-ban eltűnő csomagokat. Már most írom hogy a Csomagküldõ.hu ártatlan, nekik így adták át szállításra, erre a csomagpontra, de lehet egyezkedni velük.[ Szerkesztve ]
-
nokia3650365
aktív tag
Megjött az elektromos kerékpár.
Március 15- re írták a szállítást, amikor még feladták, 16 án hozták ki, a rakodási hiba nem a doboz tartalmára vonatkozott, mert hibátlan állapotban érkezett meg. -
Topikgazda
válasz nokia3650365 #19757 üzenetére
Akkor pontosak voltak mert ha állami ünnepre esik valaminek a teljesítési ideje az a követő munkanapon jár. A BG nem tartja számon a magyar ünnepeket.
-
R3ap3r
tag
Sziasztok!
Szopón vagyok szerintem.
Adott egy termék, aminek 2 kivitele van. Az egyik 700, a másik 900 USD. Megrendeltem a drágábbat, és nyilván az olcsóbbat kaptam, amivel én nem tudok mit kezdeni. Megreklamáltam, a különbözetet akarják visszaadni, de ugye nekem ez nem játszik, eladással meg nem akarok szenvedni.
Mit lehet ilyenkor tenni? PayPal ticket?R3ap3r
-
Topikgazda
válasz R3ap3r #19762 üzenetére
Nem, hiszen ráírod a kötelezően csatolandó vámárúnyilatkozatra (CN23) hogy visszaküldött termék és így nem fogják a kintiek vámolni.
A PayPal 9300 Ft-ig visszaadja a szállítási költséget. Bár nem írtad hogy mi és mennyi súlyú, mert a postai értéknyilvánítással ezt túl fogod lépni és lehet hogy jobban jársz futárral való visszaküldéssel, eleve nálunk az alapdíj magasabb biztosítást tartalmaz és biztonságosabb a kézbesítés, bár itt sem biztos hogy a 9300 Ft elég lesz.
Az eBay topik Összefoglalóban ebben a pontban 8.b Ha eladtuk a terméket azt el is kell juttatni a vevőnek. találsz összehasonlítási lehetőséget a szállításokra. -
cs.david94
tag
Sziasztok. Bár át olvastam az összefoglalót, meg rákerestem a dologra de nem tiszta. Telefont néztem Banggoodon. Xiaomit, most épp akciós. Viszont kínai raktár, és bár van EU priority szállítási mód, amit sokan tréfamentesnek írnak, utána olvasva viszont sokan Cseh raktáros dolognal írják az EU priority szállítást. A kérdésem csupán az, hogy ha Kínából megrendelem EU priority szállítással, akkor megfoghatjak e vagy tényleg áfa mentes. A telefon amúgy 119$ úgyhogy mindenképp áfa határon felül van. Előre is köszönöm.
-
Topikgazda
válasz cs.david94 #19765 üzenetére
Ha véletlenül vámolnák erre a szállításra ingyenesen érvényes a tariff insurance, a vételár 60%-áig kifizetnék a + költséget, ami itt csak 27%. De nem volt még mostanában sem ilyen, EU-n belülről jön Magyarországra így nincs oka a vámeljárásnak.
-
őstag
válasz cs.david94 #19765 üzenetére
Nekem egy redmi note 9 gond nélkül megjött. Nem volt vele semmi gond. Eu priority kínai indítás.
-
Pürrhosz
csendes tag
Sziasztok!
Elromlott egy pendriveom kb. 5 hónapja vettem és probálom kicseréltetni vagy a pénzt visszakérni.
Végig nyomkodtam megírtam a problémámat(képekt tettem fel), elvileg kreált egy ticketet(van egy száma is). Ez még pénteken volt. Hol tudom megnézni, hogy mi a helyzet vele? Nem találom sehol. Hol kellene lennie?
Ezen a felületen írtam nekik:
[link]Vagy valami mást kellene?
[ Szerkesztve ]
-
Pürrhosz
csendes tag
Azóta sem kerestek, csütörtök este írtam, most kedd van.
Csak reklám levelek jönnek tőlük.
Megpróbáltam mégegyszer, de már nem választható ki a pendriveom(Unavailable Orders), szóval a rendszerük tudja, hogy már reklamáltam a termékkel kapcsolatban.
Nincs más felület/elérhetőség ahol lehet nekik írni?
Mert így elég bosszantó, hogy semmi visszajelzés. -
Pürrhosz
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Most válaszoltak levélben, hogy válaszoltak. Csak nem derült ki, hogy hol."We'd like to inform you that our customer service representative have responded to your ticket and waited for your process.
Would you mind taking a few minutes to check and reply the ticket ?"Na ezt most hol lehet megtalálni?
-
Topikgazda
válasz Pürrhosz #19776 üzenetére
Hát sokat segít ha van kicsomagolási videód vagy a képek, mert ha kimaradna valami a csomagból és nem dokumentálod hogy nem volt benne akkor ugye nincs bizonyítékod rá. Azt most csak elő kellene szedned. Az SKU van amikor a gyári csomagoláson, dobozon van, nem a küldemény borításon.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
csucsokat dontoget a BG!
Cseh raktarbol rendeltem Marcius 22-en es ma delutan vettem at a postan!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
A banggood express szállítási mód is ÁFA és vámmentes, vagy csak az EU Priority Line?
Köszi,
Márk
-
Topikgazda
válasz cowboy_bebop #19790 üzenetére
Ha választandó hozzá a tariff insurance pénzes verzió csak akkor lesz az.
-
Topikgazda
válasz cowboy_bebop #19792 üzenetére
De ha ezt kifizeted akkor végül az lesz, ha véletlenül eljárás alá kerül akkor BG kifizeti a + költségeket.
Ha ingyen van biztosítva 0.00 USD a díja ( a pipa jel ott van előtte) akkor is igaz.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Próbáltam kibogarászni a helyes választást, de néhol kicsit ellentmondásosak voltak az infók és nem teljesen egyertelmű számomra, ezért megkérdezném a tapasztaltabb kollégákat, hogy:
CZ raktárról, ez 53$-s terméket, hogy a leggyorsabb megkapni?
US$0.62 4-6 business days EU Priority Mail
VAGY
US$2.66 3-6 business days EU Priority LineEzen felül "vennem kell" még hozzá biztosítást is (Shipping Insurance) vagy lévén valós (!) CZ raktárról beszélünk, nem lesz áfázva a határon?
Előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Topikgazda
válasz axlfsi #19794 üzenetére
Ha a fizetés összesítőoldlaig eljutsz akkor a szállítási módnál alatta látod ezt a shipping insurance-t. Az EU Priority Line-nál nem lehet választani "benne" van az árban eleve jelölve van, a másiknál is előfordulhat eleve ingyenesen biztosítva van, vagy ha jelölöd is ingyen van biztosítva vagy nem sok pénz.
Az a lényeg ha nem kell, akkor nem is választhatod. -
axlfsi
veterán
De, sajnos mindkettőnél lehetőségem van a szállítási módokon felül, kiválasztani a biztosítást is még külön ...
Nem vagyok sóher, csak azt szeretném tudni, hogy elég a legolcsóbb megoldás is, nem jön később és nem lesz áfázva vagy nem mindegy?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz axlfsi #19796 üzenetére
A shipping insurance-t mindig jelölöm, ugyanis elvesztés esetén ingyenes az újbóli küldés, de ha nem kell akkor simán megkapod a refund-ot. Mivel nincs tariff insurance ezt úgy tekintsd hogy te EU-ból kapod mindkét esetben. Bár a mostani cseh covid helyzet hatása szállításra megjósolhatatlan.
-
F.B.I.
veterán
válasz spiderpig820 #19798 üzenetére
Új rekord , kedden délután rendelt cseh raktáras termék, ma reggel 10-kor a kezemben volt.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
axlfsi
veterán
Oké, bejelölöm a shipping insurance-t, igazad van, ezen ne múljon,...
Már csak az a kérdés, hogy a kettő közül, melyik szállítási módot válasszam 🤷♂️
Ti melyiket szoktátok EU-ból? ...vagy egyáltalán, mi alapján döntsem el?Szerk.: Mindegy, az olcsóbbikat választom, biztosítással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest