- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Első rendelésem Banggoodon, EU Priority Line-al (shipping + tariff insurence) jön egy termék, egyelőre ez semmit nem lát. Itt nem számlál vissza egy óra kvázi "szállítási védelmi időként", mint Alin? A mobilappot érdemes használni vagy a böngészős felületet inkább; van különbség árban, természetesen $-ban fizetve?
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat előre is, látom a topikgazda ugyanaz, mint Alin. -
Topikgazda
válasz djsunstealer #19802 üzenetére
Majd akkor ha megérkezik Luxemburgba, most még több társával együtt utazik egy konténerben és majd azután lesz egyedi a szállítás. De lehet látni információt a vásárlási tételsor szállítási résznél.
Az app-ban vannak kedvezmények és van amikor olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Ha valaki nem vágyik arra, hogy a szükségesnél többet fizessen a Banggoodnál, akkor nézzen körül a zen.com oldalon. Banggood: azonnali 8% visszatérítés, ha a vásárlást a zen.com mobilalkalmazásból indítod. Egyéb kínaiaknál 1-14% kapható vissza. Az első hónap díjtalan (néha az első 4 hónap), utána 0,99€/hó. Aki rendszeresen vásárol ilyen helyekről, annak megérheti. + Ingyenes 1 éves garanciakiterjesztés minden rajtuk át vásárolt műszaki cuccra.
Ez nem meghívós, bár a neten - különösen német újságoknál - időnként vannak ingyenességet kiterjesztő kuponok.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Topikgazda
válasz axlfsi #19806 üzenetére
Nem kell paráznod mert nem nyomkövetés a lényeg, de lesz nyomkövetési szám mert 25 $ felett mindig van, de legutóbb a 12,05 $-os is postai nyomkövetési számmal jött 15 nap volt a kézhezvétele, szóval nem igazán van különbség. Amit vettél annak mi a linkje? Mert az kimaradt.
Mindkettő EU-s küldés a nevében van, de a EU Proirity line -t valójában Kínából küldik.
PociAti is írja mostanában hogy rendben megkapja ezeket és nyomkövetéssel. -
axlfsi
veterán
Köszönöm a biztatást, igazából nem izgulok, mégiscsak EU-ból jön, bizti is van rajta, csak gondoltam, ha már ennyi felárral vásárolok, az a pár dolcsi már nem szoroz, nem oszt és legyen TN is (de ezekszerint akár még lehet is...).
Oh, igen, nincs titok, ez a vásárolt termék, mutatom:
[US$54.99 22% OFF]1S Mini Spot Welder Welding Machine DIY 18650 Lithium Battery Nickel Belt Spot Welding Portable Household Fiber Welding Machine Professional Tools from Tools on banggood
https://banggood.app.link/GrLqnfm0Web[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Topikgazda
válasz axlfsi #19809 üzenetére
Mivel nincs szállításra adva addig nem lehet száma, a semmit nem tudja kiírni, ez az alapszöveg, várd már meg hogy ne processing legyen az állapota. Még csomagolják.
In stock. Ships in 24 hours az 03.27 lenne, de szombaton és vasárnap nem mindig dolgoznak, a 24 órát munkanapos órában kell érteni.Ha megnézed a szállítási lehetőséget a Tracking oszlopban hol látsz x jelet? Mert akkor nincs nyomkövetés.
Erről beszélek:
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Ezek a "kuponok" jók egyaltalan valamire? Szerintem csak sima bs.. Pl. Letöltöttem az appot elvileg kaptam 10%-os kupont de mikor aktiváltam ami a kosárban volt annak felvitte az árát úgy hogy teljes áron sem került napokkal ezelőtt annyiba mint most kis akcióval szóval többre jött ki mint kupon nélkül így hagytam a fenébe nem is beszélve arról hogy a biztosítást is drágábban számolja.
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
axlfsi
veterán
A péntek késő délutáni vásárlásom, ma kora délután meg is érkezett! Elképesztő számomra ez a gyorsaság (2 munkanap!) és minden további nélkül megéri azt a felárat szerintem, amivel többe kerül (általában véve, de persze nem feltételenül mindenre van ez így).
Már lesem is, hogy milyen szűréssel tudom listázni a teljes EU raktáras kínálatot
Itt, EZ ÍGY jó lehet vagy esetleg létezik ennél cizelláltabb és teljesebb listázás?
Szerk.: meg is válaszolom magamnak: ez biztos, hogy nem a teljes lista csak valamilyen "válogatott" termékek listája, mert pl. ebben akkor és most sincs benne az a pontheggesztő, amit simán, CZ raktárból vettem/kaptam meg, 2 munkanap alatt (lehet, hogy nem is tudunk egy ilyet szűrni?).
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
A felárat leginkább egy Aliexpress, vagy bármi hasonló, amikor eredetileg és egyenesen Kínából vásárolt termék árát viszonyítjuk az EU raktárashoz.
Azokhoz mérten ugyebár, egy EU raktáras termék valamivel többe kerül - de szerintem adott esetben (mindig?), megéri azt a felárat.
-
sunavlys
senior tag
A bangood-nál vettem egy video kaputelefont.
Minden működik kivéve a hangot: halk, recseg, gerjed, nem állítható a kültérin.
Panaszt tettem. Most írják, küldjem el - szabályzatuknak megfelelően - a postai csomag címzetti részét. Szerencsére megtaláltam még a kukában.
1. Valóban kérhetik ezt? Benne van a szabályzatban?
2. Ha nem bírok velük megegyezni, mehetek a Paypalhoz? Kösz.ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
Topikgazda
válasz sunavlys #19822 üzenetére
Hát talán azt nehéz elrontani, vagy úgy forrasztani hogy forrasztási pont környéke túl melegedjen és ez okozza a hibát, így hogy nem tudom hogy néz az ki nem tudok véleményt mondani róla, de persze az eladó ezt védekezésként használhatja, mely szerint rosszul lett elvégezve.
-
-
Topikgazda
válasz nokia3650365 #19825 üzenetére
A sku szám a neked eladott termék azonosító, ha ilyen értékű valamit rendelsz arról célszerű kicsomagolási videót készíteni és ha nem is tartod meg a csomagolást akkor van bizonyítékod arra hogy amikor reklamálsz akkor arról van szó amit megvásároltál.
Ilyen termékek esetén én nem szoktam kidobni a csomagolást, mert ha vissza kell küldeni akkor az könnyebb az eredeti csomagolásban.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nokia3650365 #19827 üzenetére
Azt nem tudom, de biztos kérni fognak valamit amivel igazolnod kell hogy azt tőlük vetted.
Valamiért nem tartanak ott hogy a termék szériaszámokat a vásárláshoz eltárolnák, eltároltatnák mert akkor a garanciáztatás egyszerűbb lenne.
A legnagyobb gond az, hogy hába veszed meg cseh vagy más EU-s raktárból, a garanciáztatás nem oda kötődik, persze kifizetik a javíttatási költséget ha itt megoldható, de azért ez nem igen jellemző, egyébként meg Kínába kell visszaküldeni. -
addikt
Hello. BGPay-en van x dollár, le szeretném vásárolni olyan értékű termékre ami kevesebbe kerül. Így sem jelenik meg a bgpay fizetési lehetőség ott ahol korábban volt a checkout előtt. Aztán a proceed to checkout oldalon sem jelenik meg. Innentől már a place order jön, akkor majd ott lesz?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
Topikgazda
-
mefistofeles
addikt
Szevasztok! Első Banggood-os vásárlásom előtt állok. Ami az összefoglalóban van az még most is áll, tudniillik, hogy nincs vám? kb. 47000 lenne az ára a cuccnak.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Chrystyn
tag
Sziasztok ! Első vásárlásom előtt állok és az lenne a kérdésem ,hogy melyik pénznemben érdemes fizetni,hogy éri meg jobban ? Egyelőre még kisebb kiadások lesznek, nem tervezek nagyobb összeget költeni. Köszönöm
-
Topikgazda
válasz mefistofeles #19839 üzenetére
Ha EU-n belüli beszerzés vagy EU-s szállítási mód vagy ha más szállítási mód és van tariff insurance fizetve akkor áfa nincs, a vám az általában 0% ha EU-n kívülről szerzel be magáncélra.
-
agroman
senior tag
azoktol kerdeznem akik rendeltek mar preorder, hogy jartak-e mar ugy, hogy nem teljesitik idoben a feladast es ugy nez ki a masodik igert idopont is mindjart elmulik?
ilyenkor erdemes tovabb varni es/vagy hogy lehet visszakerni a penzt?------
-
Topikgazda
válasz agroman #19843 üzenetére
Igen, szokott beszállítási probléma lenni és akkor csúszik a dolog, kapcsolatfelvételi űrlap és cancel order.
3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüt használni.
Itt is elérhető: Help, Contact Us. Order&Tax és az első a balról Cancel order link
Gondold át hogy általában max 2 hét csúszás belefér-e még, ha ennél több akkor szokták ők ajánlani a törlést. -
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz nokia3650365 #19848 üzenetére
Oké, köszi az információt.
-
sunavlys
senior tag
válasz nokia3650365 #19848 üzenetére
Hát, tőlem még kérték az SKU számot
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest