- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz #16729600 #19393 üzenetére
De az enyém egy presale cucc, hanem "In stock. Ships in 24 hours".
Ha nem fogadom el, akkor a másik opció, hogy törlik a megrendelésem.
De a jelek szerint ha elfogadom, akkor is törlik. Megírják, hogy rendben, küldikMost akkor hogy lehet ezt a szerencsétlen távirányítot megrendelni?
Akár elfogadom a változtatást, akár nem, törölve lesz a megrendelésem, bármilyen szállítási módot választok![ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz Andralin #19401 üzenetére
Ezek betegek!
Délután visszaírtam nekik a második, friss megrendelésemmel kapcsolatban, hogy elfogadom a változtatást és küldjék Air Parcel Registerrel.
Erre most jön a válasz, hogy sajnálják az okozott kellemetlenséget és elindították a refund folyamatot, 1-3 nap alatt megkapom a full refundot!
Mi a jó életet szórakoznak ezek az emberrel? Minden megrendelésemet törlik csuklóból, hiába írkálom neki, küldjék ahogy akarják? Mi lett már ebből az oldalból?
-
törölt tag
Meglepődtem pozitive. Megérkezett Belgiumba a csomag. Pedig sansztalannak éreztem az eddigi preorder tapasztalatok alapján, hogy elküldik, pláne közel féláron. [link]
-
morcosmorc
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Dec. 31-ig többször vásároltan a banggoodról.
Mindig otp-s mastercard bankártyával fizettem.
Eddig nem volt gond.
Jan 1 után nem tudok fizetni, pedig be van állítva a telefonszám hozzárendelés.
Az Alin tudok fizetni, ott nincs probléma.
Valamit még be kellene állítanom a banggoodon? -
csuhi17
tag
Na megjött a válasz, a Banggood visszatíéríti az árát a telónak, a paypal írt a refundról.
Elméletileg most lesz bevezetve valami többlépcsős védelem, munkatársam nem tudta befizetni a t-home os számláját mert az sms-es jelszón kívül kért valamilyen netbankos jelszót is, holott nincs netbankja. B3takarék...
Paypal-al még simán tudtam ma fizetni.K&H -
Topikgazda
válasz morcosmorc #19405 üzenetére
Itt sem kell semmit, hiszen nem EU-s üzlet, hanem azokat a dolgokat kell beállítani amit írt az OTP a januártól induló változtatásuk miatt.
-
Topikgazda
válasz morcosmorc #19409 üzenetére
Oké, én itt is, az AliExpress-en és az eBay-en is tudok fizetni, semmit nem kellett állítani sem banknál, sem ezen helyeken mivel nem érvényes rájuk az erős hitelesítés.
Egy különbség van, hogy nem a gagyi OTP adja a bankkártyáimat. A PSD2 a kártya elfogadó EU-s helyekre ír elő kötelezettséget és bankoknak pedig biztosítani kell a fizetés hibátlan teljesülését.
Ebből következik ahol nem kell ez a védelem ott nem akadályozhatja meg a bank a fizetést és az OTP mégis azt teszi mert rosszul van beállítva a rendszerük.
Másnak miért írták hogy tudnak a problémáról és javítják?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz morcosmorc #19411 üzenetére
Abban az esetben is az OTP-s kártya használatnál akadhat meg, bár lehet hogy a Paypal.t kivételként az OTP hozzáadta ehhez az új fizetési rendszerükhöz.
De itt tényleg a PayPal-al fizetünk, az ott hozzárendelt bankkártyával mint pénzforrás.
Akkor eddig direkt bankkártyával fizettél itt? Annál meg arra kell figyelni hogy minden alkalommal van kártyaszám ellenőrzés és így két tranzakció készül egy fizetésnél és az ellenőrzési résznél hasalhat el, mert azt rögtön sztornózza is a rendszer. -
Topikgazda
válasz morcosmorc #19413 üzenetére
Nézz be a topik Összefoglalóba és ott is kérdezhetsz ha valami nem egyértelmű.
-
mforce
csendes újonc
válasz SoulReaver #19394 üzenetére
Én most megírtam nekik a frankót, hogy ez így hosszútávon nekem nagyon nem pálya, hogy menjek 2 csomagért a postára, ami az ellenkező irányba van, aztán meg a felvételi pontra a harmadik csomagért, ami meg onnan 2km, és még jussak is haza 3,5km gyaloglás a vége, ha csak ezeket járnám meg. S nem elég a postán egyszer a kígyózó sor, még menjek egy plusz kört Ha egyszer az Nber megadja a lakcímét, akkor elvárom, hogy oda érkezzen, vagy ha nem oda akarja küldeni, akkor előtte figyelmeztessen lehetőleg. Kifizetem én a felárat, ha valami nem oké.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz mforce #19416 üzenetére
Jogos az elvárásod, de ezt csak úgy tudnák megoldani, ha a raktározási hely, a szállítási lehetőségek nem lennének a járvány miatt korlátozva.
Két lehetőségük van, vagy lemondják a vásárlást, vagy megpróbálják eljuttatni a csomagot a vevőnek. Neked melyik lenne a jobb?
Én a BG helyében amikor már lehetett látni november közepétől a problémákat, lehúztam volna redőnyt és az összes rendelést lemondtam volna, az hogy ajánlgassak másik szállítási módot semmi értelme nem lett volna mert az a vevők többségének úgysem lett volna jó.
Ha visszanézed folyamatosan írtam hogy a jelenlegi körülmények miatt felejtős ez a raktár. Nem számít hogy esetleg valaki időben megkapta és címre, teljesen kiszámíthatatlanná váltak ott a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
Az Android alkalmazás megkapta a magyar nyelvet.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Szeretnék rendelni egy csomagot, ami: Ship from CN_DG Direct és Banggood Express szállítás. Teljes összeg $21. Ez hasonló a EU Priority Line-hoz? Igaz 20 Euro alatt van, tehát nem is kéne vele foglalkoznom?
Válaszokat előre köszönöm. -
CMST2015
tag
tracking-id=CQ612990856DE
A 2020as rendelés soha nem érkezik meg , 2020ba reklamáltam refund vagy resend mi lesz
kértek 14 nap haladékot a support mert szo szerint fingjuk se volt mi van a csomagommal , már 12. napon reklamáltam emailbe nem munka nap persze és 3 nap alatt vissza is kaptam visa kártyámra az őszeget 1:1 fullba ... "ahogy megindult az ünnep után a munkajanuárba náluk bangoodnál " . ha megis érkezne ami kizárt mert a tolvaj helyen őszetőrték vagy csak eltünteték teljesen mindegy kijelentetem nekik 1 email váltásba hogy ha megjőn akkor visza e utalom nekik a téritést vagy mit teszek . akkor se veszem át mit kezdjek egy tőrőt használhatatlan projektoral .. ilyen gyorsan még nem jőtt vissza pénz[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Rendben megjött a CZ raktáras BLITZWOLF®BW-AF1 air fryer.
Gyári beállítás szerint a "frozen fries" indítottam mely 180 fokon 30 perc
AVIKO Steak Fries - szték burgonya került bele mélyhűtött.
Finom lett, de sok volt neki láthatóan a 30 perc 180 fokon. (1800W a gép)
Szerintetek egy ilyen teljesítményű géppel fagyasztott krumplit mennyi ideig érdemes sütni vele ? 30 percnél kissé megégtek a vékonyabb darabok....Vett valaki innen, van valakinek pont ilyen sütője, van vele tapasztalat?
Ha pld. ilyen IGLO halrudakat akarok vele sütni azt hány fokon, hány percre javasoljátok ?
Köszönöm.:. bl4ze .:.
-
Beni2360
félisten
Egy kis lábbeli méret segítség kellene.Lenne ez a házi papucs és nem találom, hogy milyen méretezésben van megadva a választási lehetőség.valaki kisegítene?
Közben megtaláltam és Alin jóval olcsóbban.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már innen Smatrul vezeték nélküli csengőt? Alin volt árfigyelés beállítva rá, és ma akartam megrendelni, de látom, hogy itt bár kicsit drágább, de mégis jobban jövök ki a kuponjaim miatt. Mivel egyszer már megjártam xiaomi fülessel, kicsit óvatos vagyok így, hogy semmi visszajelzés nincs hozzá. (Alin van 50 körüli, és csak jók.) -
Beni2360
félisten
Köszi de át mentem az Aliba, ott több a választék és jóval olcsóbb na meg a tájékoztatást is jobb.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kisscom581
csendes újonc
Rendeltem egy terméket Banggood-ról. Szállítással együtt 4000ft-volt és Banggood express szállítást választottam. Kell majd vámot fizetnem? Magyar Postán keresztül kapom meg a csomagot? Most rendeltem elösször innen.
Választ előre is köszönöm
-
Topikgazda
válasz kisscom581 #19436 üzenetére
Elméletben nem, ha nem Kína volt a raktár, de majd a nyomkövetési szám alapján kiderül.
-
Topikgazda
válasz kisscom581 #19438 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni ha innen kaptál értesítőt, ez EU-n belüli szállítás lesz függetlenül attól ha esetleg Kínából jönne. Gondolom cseh raktár volt.
Majd azt írd már meg hogy így mennyi idő volt így a vételtől a szállítás.
Ez úgy működik hogy ha az átvételi pont megkapja és bevételezi akkor kapsz egy sms-t az átvétel helyéről és egy jelszót és azután el kell menned érte. Persze az oldalukon is lehet követni hogy épp hol tart. Nem házhoz szállítják. Ez most speciális helyzet és ezért küldik így.[ Szerkesztve ]
-
felhasználóx
tag
válasz felhasználóx #19213 üzenetére
dec.13-e óta várom a csomagot. meg se mozdul továbbra sem dec. 5-től.... indítottam a paypal reklamációs folyamatot......ahogy látom a rendelt tab már ki is futott a BG.-nál....
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kisscom581 #19440 üzenetére
Akkor igen, neked szerencséd volt hogy már vállalnak ilyet. Nincs ott egy 2-4 számból álló ID, mert lehet MPL vagy futár de a kód nélkül nem tudom megmondani hogy melyik.
-
Topikgazda
válasz kisscom581 #19443 üzenetére
Van saját szállítójuk az viheti majd, előtte kapsz valami értesítőt.
-
Bobby G.
senior tag
Ha fent vagy a Facebookon, keresd a Air Fryer Receptek & Ötletek csoportot, ott sok recept és személyes tapasztalat van. Amúgy gratua a gépedhez, ha nem lenne másik, én is megvettem volna amikor akciós volt.
Félidőnél érdemes átforgatni a kruplikat amikor sütöd, hogy egyenletesen érje a forró levegő.
-
Ciccuka
veterán
Ügyfélszolgálatuk semmit se ér. Always Write only.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Régen rendeltem már innen, mert eléggé odsszoktam az Alira, ...na, de na reggel berántottak egy ajánlattal, már nem is tudom, hogy keveredtem vissza a BG-ra, de végülis vettem egy apróságot. PP-lal fizettem, de OTP alkalmazásban is szépen látni, hogy megtörtént a fizetés... Kerestem volna valamit a régebbi rendeléseim között és meglepődve látom ezt a státuszt;
..ezt mégis, hogy kellene értelmeznem?!
Egyszer már kifizettem,... Elképzelhető, hogy nem látják? Ez az egész pénzügyi folyamat egy automatizált mechanizmus,... Hol lehet a bibi, kihez forduljak ezzel?🤔🥴🤷♂️Köszi a tippeket!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Abszolút! Payment competed, transaction number, minden van,... De nem szarozok vele sokat, nem ér annyit az egész;. Nyomtam is egy cancel-t a pay helyett és ennyi. Majd visszautalják az összeget és be is fejeztem egy újabb fél évre velük 🤷♂️🥴
...nem tudom, lehet nem az Ő hibájuk, nem sárdobálni szeretnék, de valami porszem ment most a gépezetbe. Előfordul, ez van.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest