- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Tudna vki ajánlani kültéri wifi kamerát (lehetőleg folyamatos rögzítéssel) solar panel-el, ha van tapasztalat Banggoodon? Köszönöm!
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Banggoodról rendelt monitort vissza szeretném küldeni, de ágállnak nagyon ellene, mondván hogy költséges visszküldeni meg elveszhet a vámon vagy visszaküldik nekem. Így inkább refundolnának egy kis összeget de tartsam meg. Na most a problémám az hogy nem akarom, direkt azért vettem mert volt 30 nap indoklás nélküli visszavételi garancia a termékre de úgy húzza nyúzza a banggood support hog hietetlen. Van valakinek már visszaküldéssel tapasztalata? Illetve mivel érdemes visszaküldeni egy monitort hogy garantáltan megkapják mihamarabb?God must love stupid people, he made so many of them.
-
Topikgazda
válasz SutPet #20356 üzenetére
Gondold végig, Kínába kell visszaküldeni, a PayPal csak 9300 Ft-ig téríti meg a visszaküldés díját, mert azt ilyen esetben neked kell állni.
A pénz csak akkor jár vissza ha ők megkapták és nem sérült, nincs semmi baja, ezenfelül joguk van a visszavétellel felmerülő költségeket is levonni.
Legolcsóbb megoldás az lenne hogy elfogadod a pénzt és eladod -
vandor01
őstag
Banggoodrol valami hir? regeltek? regelnek majd az IOSS -be?
vagy inkabb megy tovabb az "okos"ban megoldjuk EU priority?szoval mi varhato?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
válasz vandor01 #20358 üzenetére
Majd értelmezzük az alábbiakat és kosárba téve egy terméket és szállítási módot változtatva láthatod hogy mit fizetünk.
Kétféle szállítás, DDU vagy DDP
De nekem a DDP 1 vagy 3 lenne a választás. A Tariff insurance sem került törlésre -még- a DDU-nál azt fizetve termék árának 60%-áig visszakapjuk a +költségeket, ez eddig is jó volt.For European countries
Background: Due to the new tax law of EU, the Banggood logistics channel is switched to DDU/DDP method to declare the customs.DDP: Delivered Duty Paid
1 Banggood Express - Comet - CN ✅ *Recommend option
2 European Railway Direct Mail - UPS railway - CN
3 EU Priority Line - GLS - CN/HKDDU: Delivered Duty Unpaid
1 Air Parcel Register
2 Standard Mail Register
3 Express Shipping
4 Priority Direct Mail[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
nallam meg nincs ilyen opcio hogy DDP es DDU
de majd lehet kesobb nalam is lesz? belgaba rendelek....lehet a rendszernek az adott teruletre van egy alapbeallitasa?
mikor Fulopszigeten voltam akkor kellett kuzdenem hogy tudjak rendelni EU ba
de megoldottam.... pl volt olyan szallitasi opciom hogy COD
ez arrafele divat.... fizetes kiszallitaskor...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Trebron09
őstag
[link]
Nem úgy volt hogy a jó magyar 27%-os áfa lesz majd mindenre és nem vám? Mert arról itt nem esik szó egyáltalán..
#20293 V/
#20359 VEgy csomó dolgot nem a posta hoz ki hanem futár, GLS, ExpressOne akkor ha nem a posta hozza nincs plusz költség? Összefoglalóban lehetne írni egy példát átlagos termék(ekkel) hogy jönnek akkor most ki a költségek mert én ezen a postás táblázaton se igazodok ki..
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Topikgazda
válasz Trebron09 #20363 üzenetére
Hogy is fogalmazzam, az elmélet az amit írsz.
Ha EU-n kívülről érkezik a a DDU-nál felsorolt szállítással, akkor majd itthon a szállító rendezi az áfa beszedést.
Ha a DDP fajtákkal történik akkor arra nem vonatkozik az új szabályozás.
Az hogy BG-nál hogyan lesz áfás számlád azt nem tudni, én azt látom hogy nincs változás az eddigi módszereikben.A 27% áfa EU-n belül is úgy érvényes, hogy ha az eladónak a mi országunkba irányuló forgalma meghaladja a 10000 €-ot akkor 27% áfa, egyébként ha pl. csehországi akkor 21% áfát lehet felszámolni.
-
felixo
őstag
Üdv !
Ezt szeretném megrendelni :
[link]
Sajnos csak CN szállítási lehetőség van.
Kell vajon vámot, áfát fizetnem ?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
Topikgazda
válasz felixo #20365 üzenetére
Vámot nem, áfa pedig szállítási mód függő, eddig ennél a szállítási módnál (Banggood Express) nem volt.
Itt még válaszható a EU Priority Line annál sem.
Ha az Air Parcel Register-t választod és jelölöd a Tariff Insurance US$ 0.09 árral, akkor beérkezéskor fizetendő dolgokat 11,3 $-ig megtérítik, ami ennél kb 6,5 $ egyébként. Tehát kifizeted, de vissza is kapod. -
Ciccuka
veterán
Megszűnt a Montly Shipping Coupon ?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Topikgazda
válasz Ciccuka #20367 üzenetére
Nekem a mobil app VIP Centerben ott volt, aktiváltam és augusztus 2-ig érvényes. A VIP3 Shipping, a Redeemre bökve aktiválódik.
Sőt van még 2 VIP kuponom is egy kombi és egy VIP3-as, persze ezekhez kellenek pontok is, a 2 $-osnál 595 pont az 1$-osnál meg 170 pont[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Ciccuka #20369 üzenetére
Nem figyeltél arra amit írtam, a szállítási az továbbra is ingyen van.
Nekem a mobil app VIP Centerben ott volt, aktiváltam és augusztus 2-ig érvényes. A VIP3 Shipping, a Redeemre bökve aktiválódik.Lépj be a VIP oldaladra és igényeld.
Ez a kettő amit említek azok plusz dolgok.
-
finest
addikt
Sziasztok! A BG EU priority line továbbra is áfamentes, vámmentes szállítást jelent?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
bl4ze
veterán
válasz finest #20373 üzenetére
Igen, az - és a BG Express is.
For European countriesBackground: Due to the new tax law of EU, the Banggood logistics channel is switched to DDU/DDP method to declare the customs.
DDP: Delivered Duty Paid
1 Banggood Express - Comet - CN *Recommend option
2 European Railway Direct Mail - UPS railway - CN
3 EU Priority Line - GLS - CN/HK
[link].:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
Már szerepel a topikban mert amikor tudomásomra jutott közzétettem.
És később is volt róla szó[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Azért áfa ide áfa oda szépen emelkedtek az árak. Tavaly okt. vásárlás 100% emelkedett van ami 50% van ami 20%-l. Egy lenovo 10" Tab tokja 21 $ és Alitól edzett üveggel áfásan + 400 Ft 4500 Ft. Szóval mindig is drágább volt szerintem a BG de most már végképpen oda kell figyelni mit vesz az ember. Hiába van egy csomó pontom, kuponom nem nagyon tudom igénybe venni.
VIP 3 ban vok.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vandor01
őstag
válasz Beni2360 #20379 üzenetére
jajaja bezony....
ahogy neztem a kijelolt termekeket.... Jun 30-tol Jul 1-re raugrott +10%
aztan van par olyan cucc amibol 1 eve 6-7eu/db volt.. a 22 ejroba belefert 3db
ma mar darabja 18,50ero..... de akciosan sem lesz 10ejro kozelebenCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
tlala
addikt
Ebben a pillanatban hozta a postás (Magyar Posta) a június 30-án rendelt banggoodos CZ/ EU Priority Mail csomagomat, ami a tracking szerint július 2-án lépett be az országba.
Semmi cicó, semmi pénz (csak a jatt), csupán a kezembe nyomta. -
Bekox
újonc
Köszi a gyors választ! Magyarázatot is kell hozzá írni ("Explanation/Magyarázat" mező), vagy teljesen indifferens?
Akkor utána ezzel és a kitöltött "Könyvelt küldemény feladóvevénye"-vel (értéknyilvánítással!!!) együtt kell elbattyogni a postahivatalba feladni az árut? Vagy van más lépés is előtte? -
Bekox
újonc
számomra is az lenne a megnyugtatóbb, köszi.
-
bl4ze
veterán
válasz lacentos #20398 üzenetére
EU Priority Line : Belgiumból, Puurs érkezik - EU-ból. Nincsen sem ÁFA, sem vámfizetés.
Banggood Express : Prágából, Csehországból érkezik. Nincsen sem ÁFA, sem vámfizetés.
Ez a két mód DDP azaz Delivery Duty Paid, itthon semmit nem kell fizetned rá - EU-ból érkezik majd hozzád..:. bl4ze .:.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Banggood Express és EU Priority Line között szabadon választhatok? Tudtommal a júliusi áfázós/vámolós mizéria ezekre (még) nem vonatkozik.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest