- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
szepi79
őstag
-
amargo
addikt
az install shildet akkor is a c: re tölti be.. (azt nem tudom, hogy átlehet e állítani) tehát ott minden képp kell, hogy legyen valamennyi hely, bár ez nem szokott sok lenni. amit szepi79 ajánlott az segít! bár nem értem, mekkora ez a progi?
-
-
fügike
senior tag
Akkor az a TEMP lesz sztem. Oda kell figyelni, mikopr felrakod.
Igaz, némelyik idegesítően berakja magát a Dokumentumok-felhasználó-mittoménmi könyvtárba. És oda is ment. Szóval nézd meg ott, és pakold át a mentéseke a D-re. Ettől csak helyed lesz több, de a gép továbbra is oda fog menteni. -
fps8
senior tag
A gondom az hogy van két vinyóm egy 1gb,és egy 3-g-s.Az 1g-s a C:.Ezmiatt ha elindítok valamit ügye az a c-re terjeszkedik!?Kb 200-mb szabad hely szokott lenni rajta,de van egy játék ''hl''-aminek nem elég,de és ha elindítom kilép kevés helyre hagyatkozva viszont a kilépés után a kevés hely megmarad!Minden indítás után kevesebb a szabad hely!!!!!!!Már kb 3-400-mb-adatot letöröltem ez miatt és ugyan ez történik!Mit csináljak??????????????????:0
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest