- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
King Unique #296 üzenetére
Szia, meg tudnád mondani, hogy ezt a felület tesztelést kb: mennyi ideig csinálná a HDD sentinel (vagy más) egy 2TB-os, telepakolt vinyó esetében? Ha több óráig (fél napig, stb) tartana, akkor lehet, inkább más megoldást találok ki. Pl: ha manuálisan (kisebb dózisokban, napokra lebontva) áthelyezek mindent, ami a HDD-n van egy másik vinyóra, ill. cserélgetem a file-okat a HDD-k között (ezt folyamatosan csinálom mindig), akkor, ha van máshol is gyenge/hibás szektor, akkor azt a HDD sentinel biztos "észreveszi", ahogyan ennél is történt (gondolom?!)
-
Memora
senior tag
válasz
Kikerestem a felület teszt-et, de a sentinel azt mondja, hogy "nem sikerült zárolni a meghajtót kizárólagos használatra, teszt futtatása nem ajánlott"
Na jó, majd holnap kikapcsolok minden programot, ami esetleg hozzányúlhat... -
Memora
senior tag
válasz
Én egyenlőre nem csináltam vele semmit, a sentinel a főablakban ír ki egy ilyen szöveget:
"A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.."
A felület tesztre akkor majd rákeresek a topic-ban.
Viszont biztos hogy nem fogom egyik programmal sem órákig, napokig (?!) pörgetni a HDD-t, hogy megjavítsam azt az egy gyenge szektort, kockáztatva, hogy tönkremenjen az egész vinyó, vagy csökkenjen a még hátralévő élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest