Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Van egy régi mondás: NEM MINDEN UFO AMI FÉNYLIK.
51 körzet.: USA itt tartja a titkos fegyvereit gépeit, itt kísérletezik ki stb. Persze hogy tagadnak mindent! Majd beengednek mindenkit hogy tessék nézzenek körül. Egyébként az UFO témát szerintem erősítik, mert legalább a közvélemény egy marhaságon rágódik és nem azon miket kísérletezhetnek valójában.
UFO Magazin: Az egy rakás szenny! Egyik cikkíróját egy átverő showban megtréfálták, és olyan helyeken is az ufok nyomát vélte ami tervbe se volt véve. Egyik nap láttam az újságárús standon, bele lapoztam. Hát, hülyeség a miliomonidok. Egy maja sírt, amit már jópár éve felfedeztek, és be is mutatták már a spektrumon is dok. filmként, UFO magazin rögtön leufózta. Semmi bizonyíték, csak rakás marhaságok össze-vissza. USA-ban van egy Szkeptikusoknak magazin, szerintem itt is bekéne vezetni:).
Szerintem mit látott Oszama?
Szerintem egy szimpla kis repülőt. Nem tudja milyen magasan volt, tehát lehet, hogy magasabban mint azt hiszi, hiszen a szem csalóka. Szerintem ezért nem hallott zajt.
Gömbvillámot se zárom ki, National Geographik-n erről is volt jó kis dokfilm:)
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest