- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem, rég volt utoljára PC-m ami saját, így kissé le vagyok maradva.
Nagyon kicsi házba Palit Rtx 3060 vga-ra milyen hűtést javasoltok max 30ezer forintig ?
Probléma, ha a VGA 100%-on megy ?
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Palit NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB GDDR6 VGA-m feleslegben, ezt milyen mini,barebone vagy passzív rendszerbe tudnám beépíteni ?
A lényeg, hogy olyan config legyen amelyben nincs már meglévő VGA és akkora processzor ami képes kihajtani ezt a kártyát (mondjuk nem lesz nehéz)
-
NJanika
aktív tag
válasz
tasiadam #80220 üzenetére
Most járt le a garija, de nem, hogy bányászatra meg játékra sem használtam . A legkomolyabb játék amit próbáltam az a Crash Bandicoot
Ezt a gyári biost nem is értem. Olyan mint a telefonoknál a nem gyári Android ?
Heti max 10 órát megy a gép és akkor is inkább letöltésre.
-
NJanika
aktív tag
Szeretnék eladni egy Nvidia geforce gtx 1660 6gb mini vga-t.
A kérdés, hogy milyen (ingyenes) programmal teszteljem, hogy bizonyítsam habár a garancia lejárt nem sokat futott ?
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok, azt milyen probléma okozhatja ,hogy minden újabb játék tökéletesen működik pl: NFS heat, plague Tale de a Far Cry New Dawn esetében időnként "szétesik a kép "mintha egy ponton kettvagtak volna de csak egy rövid 0,1 másodpercre . A legerősebb driver van fent geforce experiencel leszedve. A kártya Gtx1660
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok, ha a tápból vgaba menő kábel megégett ,de a gép működik csak a VGA nem kapcsol be ,de egyébként a vgan semmi nyoma (szerencsére volt még közben csatlakozó kábel is ) akkor a VGA tönkre mehetett ?
Csatolom a képet is.
[kép] -
NJanika
aktív tag
ALAPLAP:
GA-320M-NHVGA:
MANLI M-NGTX1660/5REHDP-M1431 GeFroce GTX 1660 6GB GDDR5 PCIEA képek :
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok, adott egy gép frissen telepített win10el ryzen 3 processzor vega integrált kártya . A gépben van egy Nvidia GTX 1660 VGA is . Ha bekapcsolom a gépet csak az alaplapi HDMI bemenetrol jön kép . Ha a vgara dugom nem történik semmi. Szedtem le drivert is de nincs változás . Mit tegyek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest