- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurinho92
tag
Üdv!
A problémám a következő lenne: a gép bekapcsolást követően egy jó pár órával úgy dönt, hogy elmegy a hang, és a videók (youtubeon is, és letöltött videóknál is) nem indulnak. Ez előfordult már a múlt hétvégén is egyszer, de a héten még nem volt rá példa, viszont most megint előjött. Szerintetek ez hardveres vagy szoftveres probléma? Vagy esetleg vírus/malware? A vga egyébként egy AMD Radeon HD 5750, míg a hangkártya egy Realtek kártya.
-
Gyurinho92
tag
válasz
Gyurinho92 #63484 üzenetére
Közben nekem meg a Roamingon belül a Mozilla mappában van egy Windows Defender mappa. Nem használok és nem is használtam Mozillát.
-
Gyurinho92
tag
válasz
MK VII #63466 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Radeon HD 5750-em van. Szóval, valószínűleg nekem is ez a kamu windows defender problémám lenne. Bekapcsolom a gépet, majd kb 10 perc múlva leesik az fps az egész rendszeren kb 25-30 másodpercig, majd visszaáll és megy normálisan minden. Viszont amikor megnézem ilyenkor a feladatkezelőt, látom, hogy fut a windows defender interface, leállítom és helyreáll. Valamelyik szoftver érzékeli ezt, hogy teljesen ki tudjam írtani? Az esetet és a malwarebytes-t lefuttattam, azok nem érzékelték.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest