Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• einymous

csendes tag

válasz einymous #66152 üzenetére

Nem tudom, hogy hányan olvastátok a hibajelenséget, amit leírtam... de közben kiderült számomra egy furcsaság.

Ahogy az előző tulajnak leírtam a hibajelenséget, rögtön beszélt valami VGA biosról, hogy biztos az romlott el... Aztán én egy kicsit jobban utánanéztem ennek a dolognak, és GPU-Z-ben nem az a telepített VGA BIOS, mint ami a kártyáé lenne eredetileg.

Nem a tulajnak szeretnék rossz hírt csinálni, de nem lehet, hogy valami ilyesmi okozhatja ezt a kifagyást? Nincs kibékülve a hardver ezzel a biossal?

(Persze én nem tudom kicserélni, csak ha már hibákat keresünk... hátha sikerült találjak valamit.)

• einymous

csendes tag

válasz Csupingo #66153 üzenetére

A táp stabilan viszi játék közben, délelőtt 1 órát sikerült tesztelnem vele, majd a szerver timed outolt, és utána szállt el csak a kép.

Windows 10-nél csinálja, igen, nemrég telepítettem fel, de lehet h. akkor felrakok egy Win 7-et is mindjárt, hátha az megoldja...

3 féle drivert próbáltam eddig, az nvidia oldalán elérhető legújabbat, egyet "középről", és egyet azon driverek közül, melyek nemsokára törlésre kerülnek majd, szóval az aljáról... A drivert így kizárnám.

Az alaplap a legfrissebb BIOS-al rendelkezik, sosem volt ilyen probléma egyetlen kártyával sem.

Memória tuning nincs, CPU-nak csak a Turbo van bekapcsolva, de megpróbálom azt is kikapcsolni.

Köszi! Ha esetleg van más ötlet, szívesen olvasom.

• einymous

csendes tag

Sziasztok!

Van egy hibajelenség, melynek az okára még nem tudtam rájönni. Vásároltam egy ilyen kártyát itt aprón:
    iChill GeForce GTX 780 3GB X3 Ultra - Inno3D
    Az eladó nagyon korrekt, és elvileg nála nem is jelentkezett a probléma... Illetve, élhetek a próbagarancia nyújtotta vissza"cseréléssel", de azért megpróbálok rájönni, rákérdezni itt, hátha valaki találkozott hasonlóval.

A hiba leírása: Szinte akármilyen GPU-igényes játékkal játszom, kivétel nélkül tisztán, szépen futnak, megfelelő órajelekkel. (Gyárilag OC változat, stabilan kellene futnia...) Viszont, mikor kilépnék egy játékból, vagy pl. mapváltás történik (mikor visszaesik a CPU órajele a legalacsonyabb értékre) akkor egyszerűen elszáll a kép. Kapok egy no input üzenetet a monitoron, a kártya ventilátorai 100%-on forognak. Ezután csak gombbal tudom leállítani.
    Minden egyes játék végén, az órajel "visszaesésnél", kifagy. Vagy ha véletlen timed outolok 1 szerverről, akkor is visszaesne a menüben az órajel, és kidob...

2 féle PSU-val próbáltam:
    Táp1: COOLERMASTER GX 750W RS-750-ACAA-D3 (állítólag a D3 végződésű tápegység megbízható.)
    Táp2: Corsair 600W CX600 (Ezzel játék közben is előfordult h. kifagyott, úgyhogy a Cooler Master hajtja jelenleg.)

GPU-Z log a kifagyásig:
    http://m.uploadedit.com/bbtc/1505319840342.txt (Mentés másként, sortörés ki, és megfelelően olvasható számotokra.)
    (CTRL + ALT + DEL-eztem, akkor is kifagy...)

GPU-Z képek:
    https://picload.org/view/dgrciwpw/1.gif.html
    https://picload.org/view/dgrciwwr/2.gif.html

• einymous

csendes tag

einymous
    (újonc)

Sziasztok!

Az normális, ha a 9600GT gpu 60 foknál 39-41%-on hűt miközben CS:S-el tolom (nem maxon, 100-200 fps között mozgok) Esetleg lehet rajta állítani, hogy 60 fok körül már 50%-ra fokozza a hűtést?

Ha kikapcsolom CS:S-ben a többmagos képalkotást, akkor 50-57 fok között mozog, de akkor 60 fps körüli értékeket kapok.

Ja és egy másik kérdés: A vsync kikapcsolása káros hatással van a 60Hz-es monitorra? Köszi! (Ez utóbbihoz nem értek...)

Új hozzászólás Aktív témák