- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
einymous
csendes tag
válasz
einymous #66152 üzenetére
Nem tudom, hogy hányan olvastátok a hibajelenséget, amit leírtam... de közben kiderült számomra egy furcsaság.
Ahogy az előző tulajnak leírtam a hibajelenséget, rögtön beszélt valami VGA biosról, hogy biztos az romlott el... Aztán én egy kicsit jobban utánanéztem ennek a dolognak, és GPU-Z-ben nem az a telepített VGA BIOS, mint ami a kártyáé lenne eredetileg.
Nem a tulajnak szeretnék rossz hírt csinálni, de nem lehet, hogy valami ilyesmi okozhatja ezt a kifagyást? Nincs kibékülve a hardver ezzel a biossal?
(Persze én nem tudom kicserélni, csak ha már hibákat keresünk... hátha sikerült találjak valamit.)
-
einymous
csendes tag
válasz
Csupingo #66153 üzenetére
A táp stabilan viszi játék közben, délelőtt 1 órát sikerült tesztelnem vele, majd a szerver timed outolt, és utána szállt el csak a kép.
Windows 10-nél csinálja, igen, nemrég telepítettem fel, de lehet h. akkor felrakok egy Win 7-et is mindjárt, hátha az megoldja...
3 féle drivert próbáltam eddig, az nvidia oldalán elérhető legújabbat, egyet "középről", és egyet azon driverek közül, melyek nemsokára törlésre kerülnek majd, szóval az aljáról... A drivert így kizárnám.
Az alaplap a legfrissebb BIOS-al rendelkezik, sosem volt ilyen probléma egyetlen kártyával sem.
Memória tuning nincs, CPU-nak csak a Turbo van bekapcsolva, de megpróbálom azt is kikapcsolni.
Köszi! Ha esetleg van más ötlet, szívesen olvasom.
-
einymous
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hibajelenség, melynek az okára még nem tudtam rájönni. Vásároltam egy ilyen kártyát itt aprón:
iChill GeForce GTX 780 3GB X3 Ultra - Inno3D
Az eladó nagyon korrekt, és elvileg nála nem is jelentkezett a probléma... Illetve, élhetek a próbagarancia nyújtotta vissza"cseréléssel", de azért megpróbálok rájönni, rákérdezni itt, hátha valaki találkozott hasonlóval.A hiba leírása: Szinte akármilyen GPU-igényes játékkal játszom, kivétel nélkül tisztán, szépen futnak, megfelelő órajelekkel. (Gyárilag OC változat, stabilan kellene futnia...) Viszont, mikor kilépnék egy játékból, vagy pl. mapváltás történik (mikor visszaesik a CPU órajele a legalacsonyabb értékre) akkor egyszerűen elszáll a kép. Kapok egy no input üzenetet a monitoron, a kártya ventilátorai 100%-on forognak. Ezután csak gombbal tudom leállítani.
Minden egyes játék végén, az órajel "visszaesésnél", kifagy. Vagy ha véletlen timed outolok 1 szerverről, akkor is visszaesne a menüben az órajel, és kidob...2 féle PSU-val próbáltam:
Táp1: COOLERMASTER GX 750W RS-750-ACAA-D3 (állítólag a D3 végződésű tápegység megbízható.)
Táp2: Corsair 600W CX600 (Ezzel játék közben is előfordult h. kifagyott, úgyhogy a Cooler Master hajtja jelenleg.)GPU-Z log a kifagyásig:
http://m.uploadedit.com/bbtc/1505319840342.txt (Mentés másként, sortörés ki, és megfelelően olvasható számotokra.)
(CTRL + ALT + DEL-eztem, akkor is kifagy...)GPU-Z képek:
https://picload.org/view/dgrciwpw/1.gif.html
https://picload.org/view/dgrciwwr/2.gif.html -
einymous
csendes tag
einymous
(újonc)Sziasztok!
Az normális, ha a 9600GT gpu 60 foknál 39-41%-on hűt miközben CS:S-el tolom (nem maxon, 100-200 fps között mozgok) Esetleg lehet rajta állítani, hogy 60 fok körül már 50%-ra fokozza a hűtést?
Ha kikapcsolom CS:S-ben a többmagos képalkotást, akkor 50-57 fok között mozog, de akkor 60 fps körüli értékeket kapok.
Ja és egy másik kérdés: A vsync kikapcsolása káros hatással van a 60Hz-es monitorra? Köszi! (Ez utóbbihoz nem értek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest