- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
agressiv #21606 üzenetére
A srác nem tűnt olyannak, aki át akarna vágni.(bár az ördög sosem alszik) Mondjuk én voltam a f*asz, hogy nem mondtam neki, próbáljuk ki. Az lett volna a legtisztább. Mind1, így jártam, írok neki, remélem kitalálunk valamit, elvileg van rá bolti gari, remélem így van.
(#21607) Calibos: Én is sejtettem, csak nem akartam elhinni. Kerestem az egyéb okokat.
-
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Calibos #21585 üzenetére
Ez volt a nagy hibám, nem teszteltem le a srácnál, mert siettem. Gyorsan végignéztem, amúgy is írta, hogy nem használta, mert gariba vitt vissza egy kártyát, közben meg vett egy másikat, aztán visszakapta. Por sehol sincs rajta, tényleg újnak tűnik. Lehet nézek másik tápot.
köszi a segítséget! -
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #21582 üzenetére
rev 1.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte 6770-et használtan a gépembe pár napja, azzal szívok.
6pin-es tápot rádugtam. Gép elindít, videokártya venti felpörög, monitoron viszont nincs kép, készenléti led villog, mintha semmi se történt volna.
Dvi-svga átalakítóval használnám, átalakító ellenőrizve másik vga-val, hibátlan.A tápom 450W M-tech.
8600GT-vel próbáltam, működik a dolog, mondjuk fele annyit eszik. Lehet hogy kevés neki a táp?
Még annyi érdekességet vettem észre, hogy ha a 8600-as van a gépben, és átdugom az alaplap integrált vga-jába a monitort, akkor készenléti led villog.(Gondolom bios letiltja az alaplapi vga-t)
Ha a 6770-es van a gépben, akkor vígan megy alaplapiról.Vajon szar a vga, vagy a táp kevés?Esetleg más ötlet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest