- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Beesett hozzám egy MSI HD4870, de brutál gány módon volt csak egy totál nem rá illő hűtő ráapplikálva, hajlott is a kártya és szépen forrt is, szóval az lenne a kérdésem, hogy ha ezt ledobom róla, akkor milyen hűtőt tudok feltenni rá, ami ér is valamit és nem kerül a kártya árába? (tehát relatíve olcsó, akár innen az apróról)
Próbáltam rákeresni a gyári hűtőjére, de nem találtam sehol sem sajnos, még ebayen sem.
MOD: Ez elvileg a gyári hűtője: [link]
-
The DJ
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #54182 üzenetére
Ha minden igaz ebbe a konfigba került:
lap: Asus M5a97 Pro
táp: Thermaltake Munich 430W -
The DJ
addikt
válasz
djculture #54176 üzenetére
Nagyon alaposan volt becsomagolva, minden a gyári állapotában lett elküldve. Kártya antisztatizacsiba, aztán bele a gyári dobozba, ami persze kellően ki volt bélelve, se mozogni, se ütődni nem tudott. Ugyanígy kaptam vissza és a dobozon se volt egyáltalán külső sérülésnek nyoma.
-
The DJ
addikt
Így még sose jártam, hátha ti tudtok valami okosat mondani. Volt egy alig használt (mellesleg PH nyeremény) MSI HD7790 OC VGA-m, ezt újabbra cseréltem, ezért meghirdettem eladásra. Találtam is az aprón vevőt, becsomagoltam a kártyát az összes tartozékkal és elküldtem neki. Másnap már írt is, hogy megkapta, de nem ad képet
Gondoltam gyenge a táp vagy kimaradt a kiegészítő tápcsati, esetleg egyéb triviális probléma van, de semmi se segített. Kipróbálta másik konfigban is, ott is ugyanez volt a helyzet.
Nem tehettem mást, visszavettem. Ma megkaptam, gyorsan ki is próbáltam és... már nálam se ad képet
Az egész érthetetlen, mert feladás előtt fél órával még tökéletesen ment a gépemben. Mióta nálam van talán 3-4 játékot játszottam ki vele, szinte alig megy az asztali gép, mert laptopot használok és játszani meg alig van időm. Húzva soha sem volt, nem volt poros, nem volt gondja sem. Az összes tartozékával, dobozával, olyan, mintha most lett volna leemelve a polcról.
Mindent átnéztem rajta tüzetesen, nem látok semmi sérülést, semmi problémára utaló jelet.
Mi a fene történhetett ezzel? Adhatom el 2k-ért falidísznek?
Annyit még megfigyeltem, hogy bekapcsoláskor elindul a VGA-n a venti, majd egy pillanatra leáll és utána rögtön ismét elindul és onnantól már forog tovább. Nem tudom ez normális-e, előtte sose figyeltem, hogy hogy viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest