- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Üdv.
Adott egy Giga RX560 4GB OC videokártya, aminek a DVI kimenetén van egy FullHD monitor és a HDMI-n egy 4K, HDR TV (Sony 55XE8505, AndroidTV). Ha a TV nincs bekapcsolva és dolgoznék a monitoron, akkor pár percenként elsötétül (kikapcsol?) a kép pár másodpercre. Hasonló jelenség, mint mikor VGA drivert telepít az ember. Próbáltam a 17.9.3-as, 18.2.1-es és a legújabb 18.4.1-es beta driverrel is, de mindegyiknél ugyanazt tapasztalom. Ha bekapcsolva va a TV, akkor megszűnik ez az elsötétülés a monitoron. A monitor kábelét már kicseréltem, de nem az volt a gond.
Mi okozhat ilyet? -
Gombinyó
őstag
Üdv!
Egy elég érdekes hibajelenséget produkál a gépem. Ugyanis mindenféle előjel nélkül (nincs fagyás stb.) és teljesen változó időszakonként (eddig kb 3-4x) a monitor „No signal DVI” üzenettel elsötétül és az optikai egerem is inaktívba vált ( az optikai érzékelő nem világít). A gép viszont továbbra is megy.
A kábeleket megnéztem, hogy kontaktosak-e, átdugdostam őket stb. de nem segített. Viszont a gép újraindítása után működik a rendszer.Mit kellene átnézni rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest