- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
Sziasztok! A gépem:
i5-3550, 3700 MHz proci,
Alaplap: ASRock B75 Pro3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Ivy Bridge.
Rendszermemória: 8134 MB (DDR3 SDRAM)
VGA: ATI RADEON HD7850 2GB.
Eddig a kártya hdmi kimenetéről egy fhd LG tv-t használtam monitorként. Filmezés és netezés, ohne játék! Vettem most egy Samsung 4k-s tv-t. Ezt kötöttem rá a hdmi-re, ez lenne az új "monitor". De szeretném egy másik szobában a régi LG-t is használni a számítógépről, továbbra is. Természetesen nem egyszerre a két tv-t, hanem mikor melyik helységben "tanyázok".
Ezért az LG-t rákötöttem a vga másik kimenetére, ami DVI. Mindkét tv-n átáll azonnal a felbontás fhd-ra - ami nem lenne baj - de, az LG-n, nem tudom másképp érzékeltetni, ilyen csillámos, zizegős a kép! Bármilyen frissítési frekvenciát is állítok be. Ha azt választom elsődleges megjelenítőnek, képernyő kiterjesztés, duplikálás, stb, nem lesz jó! Hdmi kábelt is cseréltem, hiába.
Mi lehet a baj? Van erre megoldás? Esetleg érdemes több hdmi kimenetes vga-t keresnem? A fenti konfigba ebben az esetben milyen kártya passzolna? Csak filmnézés és netezés a felhasználási mód.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest